Három hét után újra meccs!

Október 22. után újra a pályán NB I/B-s együttesünk, amely az élbolyban elhelyezkedő Kozármislenyt fogadja a Hódosban.

A Norvégia elleni felkészülési mérkőzésen bemutatkozott a junior válogatottban a DVSC Kézilabda Akadémia balszélsője, Bákonyi Lara. A junior nemzeti együttest két debreceni szakember, Szilágyi Zoltán és Kudor Kitti irányítja, így az edzésmódszerek minden bizonnyal ismerősek voltak Lara számára.

„Nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy egy hetet tölthettem a lányokkal – válaszolt Bákonyi Lara arra a kérdésre, milyen érzés volt a válogatottban bemutatkozni. – Úgy gondolom, hogy rengeteget kaptam ezen a héten minden szempontból. Előny volt számomra, hogy az edzés menete hasonló volt az itthonihoz.”

A válogatottól visszatérve immáron a másodosztályban lesz teendője a szélsőnek. Három hete lépett pályára legutóbb NB I/B-s együttesünk, bizonyára nagyon várják már a lányok, hogy újra megmutathassák tudásukat a pályán.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra mérkőzést játszhatunk az NB I/B-ben. – mondta el Lara. – Próbáltuk ezt a három hetet minél hasznosabban tölteni. Engem és szerintem a többieket is nagyon inspirált, hogy a felnőttekkel együtt tudtunk készülni a mérkőzésre. Remélem, hogy meg tudjuk mutatni, mire vagyunk képesek és itthon tartjuk a két pontot!”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Kozármisleny NB I/B-s mérkőzés 2022. november 13-án, 17 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A találkozót 500 forintos belépőjeggyel lehet megtekinteni, a mérkőzés előtt a DVSC Kézilabda Akadémia U19-es, illetve U17-es együttesei a Praktiker-Vácot fogadják. Utóbbi két találkozóra a belépés díjtalan.

Kiemelt partnereink