Harminchárom a nyerő szám

Egy gól híján lemásolta az őszi eredményt, harminchárom góllal nyert Győrvári Viktor serdülőegyüttese az Euro-Novex USE ellen.

Az első percekben még tartotta a lépést a mieinkkel a tápiószelei csapat először Ferenczi Lili indulásgóljával vezettünk kettővel. Ezt újabb könnyű gólok követték, ellenfelünk nem tudott mit kezdeni agresszív, nyitott védekezésünkkel, illetve Szabó Dóra kapussal. Egyre másra jöttek a hazai gólok, a félidő derekán Fele Patrícia hetesgólja már a tízgólos vezetést jelentette. Minden mezőnyjátékos lehetőséget kapott már az első játékrészben, ám a tömeges cserék sem változtatták meg a mérkőzés képét. Fele Patrícia góljai után alakult ki a 17-6-os állás harminc perc játék után.

Nem sokat változott a játék képe a második játékrészben sem, a mieink igyekeztek labdát szerezni, majd gyorsindításokkal operálni. Hermann Zille beállóból szerzett góljával vezettünk először húsz góllal, igaz az első tíz percben kapott öt gól nem éppen kiváló statisztika. Nagyjából egyenlően osztotta el a játékperceket Győrvári Viktor, minden játékos bizonyíthatott. Egy-két játékos pedig a megszokottól eltérő pozícióban kapott lehetőséget, Bristyán Dorina és Fekete Barbara átlövőként szerepelt többnyire, előbbi irányító pozícióban is megfordult. Fábián Alina góljával volt először harminc közte, végül harmincháromnál állt meg a különbség.

Könnyed győzelemmel vették az akadályt a mieink, folytatás a sokkal erősebb DKA ellen!

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 15. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–EURO-NOVEX USE 56–23 (28–12)

DVSC: Szabó D. – Ratalics L., Tóth R. 2, Ferenczi L. 10, Hermann Z. 4, Fele P. 8 (2), Eszenyi G. 8 csere: Halinda V. (kapus), Fekete B. 1, File Cs. 5, Birstyán D. 7, Nánási L. 4, Fábián A. 7.

Győrvári Viktor: Pozitívum, hogy azokat a védekezési alapelveket, amelyeket megbeszéltünk, sikerült betartatni.

Kiemelt partnereink