Harmadik hazai

Szerdán az Orosháza korosztályos csapatait fogadjuk az U19, illetve U17 első osztályban. Mindkét együttesünk harmadik hazai mérkőzésén lép pályára ebben a szezonban.

Az MTK elleni mérkőzés pályavalásztói jogának felcserélése miatt két hazai találkozóval kezdték meg szereplésüket csapataink az U19-es és U17-es első osztályban. Az idősebbek az első fordulóban aratott könnyed győzelme után a vártnál kissé jobban megszenvedtek a fővárosi kék-fehérekkel. Az első félidő után csupán egy gól volt a mieink előnye, végül hétgólos győzelmet aratott Győrvári Viktor csapata. A harmadik játéknapon az Orosháza lesz az ellenfél, a vendégek a Ferencváros elleni sima vereséggel kezdték a szezont, ám otthon legyőzték a Kisvárdát, így nem lehet félvállról venni a találkozót.

U17-eseink is négy pontot gyűjtöttek az eddigi két mérkőzésen, ráadásul 99 találatot értek el ezeken a lányok. Az első mérkőzésen még igencsak akadozott a játék, a második fordulóban már igazi erődemonstrációt tartottak a lányok. Az idősebbekhez hasonlóan az Orosháza ebben a korosztályban is egy vereséggel, majd egy győzelemmel kezdett, szintén a Ferencváros majd a Kisvárda volt az ellenfél.

ADVSC SCHAEFFLER–Orosházi NKC U19-es első osztályú bajnoki mérkőzés 2022. szeptember 14-én 14 órakor, az U17-es találkozó 16 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Mindkét mérkőzésre a belépés díjtalan, a nézők a Baksay Sándor utca felőli bejáratnál léphetnek be a Hódosba.

Kiemelt partnereink