Hajszálon múlt

Nagyot küzdöttek akadémistáink, akik szoros mérkőzésen végül kétgólos vereséget szenvedtek a Ferencváros otthonában.

Igazi erőpróba várt a mieink, hiszen a Ferencváros otthonában léptek pályára Győrvári Viktor tanítványai. Ez minden korosztályban nagy rangadónak számít!

Érződött mindkét csapaton, hogy nagyon meg akarja nyerni a mérkőzés, kezdetben ez sok hibával járt mind a hazai, mind a vendégoldalon. A mieink nyitott védekezése után több labdát is szereztek, néhány esetben sikerült végig is vinni a gyors ellentámadást. Bengi Lili védései nyomán átvettük a vezetést, Varga Katalin lőtte a vezetést jelentő találatot. A beállójáték egyébként is jól működött, jól játszottuk meg a vonaljátékosokat. Tóth Rebeka betörése után már hárommal vezettünk, ám az ellenfél is meg tudta mutatni erejét. Egy gólt így is sikerült megtartani a fórból, 12-11 harminc perc játék után.

Réti Bíborka betörésből szerzett góljával indult a második játékrész, ám innen egyenlített a Ferencváros. Nagy küzdelem folyt a pályán, igazi ki-ki mérkőzés, ehhez a feladathoz néhány esetben a játékvezetők nem tudtak felnőni. A beállók továbbra is jól teljesítettek, Varga Kata amolyan svédcsavarral szerezte meg a mieink 22. találatát. Még két gólt lőtt a beálló, majd Ratalics Luca góljával egy gólra zárkóztnk másfél perccel a vége előtt. Nagy izgalmak után végül két góllal nyertek a jól játszó hazaiak, akik így elvették a mieink veretlenségét.

Első vereségét szenvedte el Győrvári Viktor U17-es együttese az idei szezonban, ám továbbra is a tabella élén áll.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 11. forduló:

Ferencvárosi TC–DVSC SCHAEFFLER 27–25 (11–12)

DVSC: Bengi L.  – Ratalics L. 4 (1), Tóth R. 3, Réti B. 2, Varga K. 6, Bristyán D. 5 (2), File Cs. 3. Csere: Halinda V., (kapusok), Tóth N. 2, Vincze V. Edző: Győrvári Viktor.

Győrvári Viktor: Néhány játékos túl nagy terhet cipelt ezen a mérkőzésen, ez görcsösségbe fordult át. A mai mérkőzésen sajnos a támadásbefejezések nem úgy sikerültek, ahogy elterveztük. A küzdőszellemre, az akaratra egyáltalán nem lehetett panasz!

Kiemelt partnereink