Győzelemre fel!

Az NB I/B harmadik fordulójában a Kispestet fogadja és szeretné első győzelmét begyűjteni Győrvári Viktor együttese!

A DVSC Kézilabda Akadémián már az ötödik szezont kezdi meg Ferenczi Lili, aki garantálja a csapaton belül a jó hangulatot. A kézilabda alapjaival szülővárosában, Létavértesen ismerkedett meg, majd négy év következett a Debreceni Sportiskolában. Akadémiánkon is egyre lépdel előre, a tavalyi szezonban még részfeladatai voltak az NB I/B-ben, idén várhatóan nagyobb teret kap a kibontakozásra.

„A pályán ugyanúgy próbálom segíteni a csapatot, mint eddig, idén kicsit több szerepem van, mint tavaly volt – mondta el Lili. – A saját pályafutásom szempontjából ez egy nagy előrelépés, nagyon várok minden mérkőzést és remélem fejlődni is fogok! A pályán kívül eddig is hangulatfelelős voltam, ez nem változott.”

Sok változást hozott a nyár ennek az együttesnek, hiszen tíznél is többen távoztak. A helyükre még fiatalabbak érkeztek, azaz türelmesnek kell lenni, míg ezek a lányok is tudják hozni azt a teljesítményt, mint a tavalyiak.

„Eléggé átalakult a csapatunk – foglalta össze az irányító az együttest érintő változásokat. – Úgy gondolom, hogy kezdünk összeállni, kiegészítjük egymást. Kell még idő, de szerintem ez egy nagyon jó kis csapat lesz!”

Két fordulón vannak túl a mieink, a Ferencváros U19 elleni vereség fájó, Érden várhatóan nem sok csapat fog pontot csenni, ez akadémistáinknak sem sikerült. Következik a Kispest elleni bajnoki, a piros-feketéket már sikerült legyőzni a felkészülési időszakban, remélhetőleg ezúttal is a mieink örülhetnek majd.

„Szoros mérkőzést várok, de úgy gondolom, hogy hazai pályán van sanszunk nyerni – latolgatta az esélyeket Lili. – Ha úgy küzdünk, mint a felkészülés során, akkor nyerhetünk!”

Az DVSC SCHAEFFLER U19–Kispest NKK NB I/B-s mérkőzést 2023. szeptember 17-én 16 órai kezdettel rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Az NB I/B-s találkozó után, 18 órától serdülőink a Kállósemjén ellen mérkőznek meg az NB II második fordulójában. Az NB I/B-s találkozóra 500 forintba kerül a belépőjegy, a felnőtt mérkőzésekre szóló bérletek az előző évhez hasonlóan érvényesek a másodosztályú találkozókra, az NB II-es mérkőzés ingyenesen megtekinthető.

Kiemelt partnereink