Győzelemmel zártunk

Nyolcgólos győzelemmel zártuk az alapszakaszt a serdülő első osztályban. Győrvári Viktor együttese a jövő héten a Final Fouron vesz részt.

Az utolsó mérkőzéséhez érkezett az alapszakasz a serdülő első osztályban. A mieink a Szeghalom ellen léptek pályára. Jól kezdtek a mieink, hamar háromgólos vezetésre tettünk szert, köszönhetően jó támadójátékunknak. Tóth Rebeka volt nagyon aktív eleinte, de csatlakozott hozzá az egész évben nagyon gólerős Ferenczi Lili is. Ötgólos előnyt építettünk ki, ám a vendégek visszakapaszkodtak és egyenlíteni tudtak. A szünetre 20-20-as döntetlen állással fordultak a csapatok.

A második játékrészt jobban kezdték akadémistáink, ismét háromgólos előnyre tettünk szert, ám a lelkesen játszó vendégek ezúttal is felküzdötték magukat. Támadásban főként Ferenczi Lili és Tóth Rebeka megoldásainak örülhettünk, a játékrész második felében pedig egyértelműen domináltak a mieink. Sikerült nagyobb előnyt kiépíteni ebben az időszakban, és ugyan nem játszott jól, végül nyolc góllal győzött utolsó alapszakaszbeli mérkőzésén serdülőcsapatunk.

Következik a Final Four a jövő héten, ahova egész éves teljesítménye alapján nagyon is megérdemelten jutott be Győrvári Viktor együttese!

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 26. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Szeghalmi NKC 44–36 (20–20)

DVSC: Kovács N. – Ratalics L. 3, Ferenczi L. 11 (2), Fele P. 2, Hermann Z. 1, Tóth R. 12 (2), Eszenyi G. 1. Csere: Halinda V. (kapus), Bristyán D. 5, File Cs. 2, Nánási L. 3, Fekete B. 2. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: Egész évben hullámzó teljesítményt nyújtottunk. A mai napon nem a hullámok tetején voltunk.

Kiemelt partnereink