Győzelem születésnapra

Ifjúsági együttesünk könnyed sikert aratott a DVSC-család 120. születésnapján a Váci NKSE ellen.

Kissé rémisztően kezdődött a mérkőzés, hiszen a vendégek kezdtek jobban, hamar kétgólos előnyhöz jutottak. Silye Nanda góljával egyenlítettünk a tizedik percben, majd Torda Vanessa kezdett el jobban védeni, így a 18. percben Csernyánszki szép góljával már 9-7 volt nekünk. „Cseri” továbbra is szállította a gólokat, mellé pedig felzárkózott társként Panyi Anna és Silye Nanda. Nagyot küzdött a két együttes, szép megoldások is születtek sok esetben, színvonalas mérkőzést láthatott a közönség. A DVSC-család születésnapja miatt ugyanis jelentős számú szurkolósereg láthatta az eseményeket, többek közt azt, hogy Panyi Anna két góljával 13-11-es eredménnyel mehettünk szünetre.

 A jobbszélső Szabó Flóra két góljával indult a második játékrész, egyiknél még egy kisebb tornamutatványt is sikerült végrehajtani. A csereként beálló Reszegi Eszter is több védést mutatott be, míg Lakatos Petra a tőle megszokott lendülettel játszott. Csernyánszki Lili továbbra is gólra törően és jól játszott, jól mozgatta csapatát, emellett ő maga is többször volt eredményes. Üdvözítő volt, hogy a padról beszálló emberek is hozzá tudtak tenni egy-egy jó védekezéssel, akár góllal, ezzel növelve a két csapat közötti különbséget. Makó Zoé precíziós ejtésével már hat volt közte, de ezt is tudtuk tovább növelni, nyolc is volt már közte. Kelemen Dorina bő két perccel a vége előtt belőtte 27. találatunkat, ez volt a végszó, több gól nem esett már, így hét góllal győztük le a jó erőkből álló Vácot.

Szép győzelemmel ünnepelték ifistáink a DVSC-család 120. születésnapját, ráadásul mindezt utánpótlás mérkőzésen ritkán látható nézőközönség előtt! Ezek a lányok ma nagyon sokat tettek azért, hogy nagy élmény legyen játszani ilyen miliőben!

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 17. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Váci NKSE 27–20 (13–11)
DVSC: Torda V. – Szabó F. 4, Silye N. 3, Lakatos P. 3, Panyi A. 5, Csernyánszki L. 7, Makó Z. 2. Csere: Reszegi E. (kapus), Fodor V. 2, Balogh R., Kelemen D. 1, Bákonyi L. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: A védekezésünk az egész mérkőzést meghatározta és ennek is köszönhetően sikerült egy jó ellenfél ellen megnyerni a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak a mai teljesítményhez!

Kiemelt partnereink