Győzelem nagy sebességgel

A második félidőben még nagyobb sebességre kapcsolt, könnyedén győzött Kudor Kitti együttese az NB II-ben a Miskolc ellen.

Jól kezdte a mérkőzést a Miskolc ellen Kudor Kitti együttese, Poczetnyik Luca vezérletével hamar ötgólos előnyt alakítottak ki a mieink. Jó sebességben játszottak akadémistáink, Ináncsi Fruzsi és Makó Zoé jól használták ki a helyzeteket szélről, a karmesteri pálca pedig a pályán töltött ideje alatt végig aktív Csernyánszki Lilinél nagyon jó helyen volt. A félidő derekán még csupán három gólt szerzett az ellenfél, Reszegi Eszter több lövésnek is útját állta. A második tizenöt percben aztán sokkal jobban kézilabdázott az ellenfél, főleg a beállót sikerült megjátszani, aki vagy gólt szerzett vagy hétméterest harcolt ki. A félidőben csupán hat gól volt a különbség, amely az első negyedóra alapján nehezen volt elképzelhető. A második játékrész elején még nem sikerült meglépni az ellenféltől, negyven perc után nyílt ki jobban az olló. Ináncsi Fruzsi folytatta jó játékát, jól szállt be a mérkőzésbe a szélsőgólokat szerző Bákonyi Lara, illetve Balogh Rebeka is több jó megmozdulással vétette észre magát, első momentumainak egyike egy a padról való beszállás után egy labdalopás volt. Érezhetően kezdett fáradni az ellenfél, a mieink pedig bizonyítani akartak, mindenki kapott játéklehetőséget az edzőtől. A hajrában még Fodor Veronika is mutatott egy tőle már-már megszokott fineszes megoldást, és Kovács Noémi is jól védett. Végül tizenhat gólos győzelemmel zárult a találkozó, a mieink végig komolyan vették a találkozót és nagyobb sebességben kézilabdáztak ezen a napon.

NB II. bajnoki mérkőzés, 8. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U22–Borsod Sport Klub Miskolc 39–23 (18–12)
DVSC: Reszegi E. – Ináncsi F. 7, Panyi A. 1, Tóth G., Lakatos P. 3, Csernyánszki L. 5 (1), Makó Z. 3. csere: Kovács N. (kapus), Poczetnyik L. 7, Fodor V. 2, Rácz P. 1, Poczetnyik D. 1, Silye N. 4 (3), Bákonyi L. 3, Balogh R. 2. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Az első húsz perc meghatározta az egész mérkőzést, koncentráltan, jól kezdtünk, kicsit a második részében visszaestünk, és védekezésben türelmetlenné váltunk és sok üres helyet hagytunk a beállónak. Az egész mérkőzés során színesen nagy sebességgel vittük a lerohanásokat és a felállt fal ellen is láttam több szép, tudatos megoldást.

Kiemelt partnereink