Győzelem és visszatérés

Huszonkét góllal győzött U19-es csapatunk az ÓKSI ellen, idegenben, hosszú ideig tartó sérülése után három góllal tért vissza a pályára Ináncsi Fruzsina!

A honi kézilabda egyik utánpótlás szentélyében, több kiváló játékos karrierjének első lépéseinek helyszínén, a budapesti Kerék Utcai Általános Iskolába lépett pályára Győrvári Viktor együttese az U19 I. osztályban. Az ellenfél az Óbudai Kézilabda Sportiskola volt, amely ebben az osztályban újoncként szerepel. A mérkőzés esélyesei egyértelműen a mieink voltak, ősszel 48-10-re győztük le hazai pályán a fővárosiakat, ám egyvalakinek különleges lehetett ez a mai nap. Térdsérülése után, hosszú rehabilitációt követően tért vissza a pályára jobbszélsőnk, Ináncsi Fruzsina!

A hazaiak szerezték az első két találatot, ám a negyedik percben Véniger Kata góljával egyenlítettünk, majd Fele Patrícia a vezetést is megszerezte. A kicsit álmosabb kezdés után igyekeztek a megfelelő hőfokon égni akadémistáink, a 12. percben már 10-6-re vezettünk Bristyán Dorina lövésével. A félidő végére már jelentős különbség alakult ki, 25-21 ide, 30 perc játék után. A második játékrész első gólja pedig Ináncsi Fruzsinához fűződik, aki 2023. januárjában játszott utoljára, akkor egy gólt szerzett. Fruzsi még két találatot tett hozzá, így hárommal zárt a mai napon, a legfontosabb, hogy ismét a pályán volt és tevékeny részese volt a mérkőzésnek! Minden mezőnyjátékosunk betalált legalább kétszer, sőt egy ízben kapusunk, Halinda Viola gólt szerzett!

A vége: 47-25, magabiztosan hoztuk a fővárosi túrát, ezzel továbbra is az élen állnak akadémistáink, a vesztett pontok tekintetében egyformán állva a Ferencvárossal.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 22. forduló:

ÓKSI–DVSC SCHAEFFLER 25–47 (12–25)

DVSC: Halinda V. 1  – Ratalics L. 4, Fele P. 3 (1), Hermann Z. 5, Véniger K. 3, Bristyán D. 8, Eszenyi G. 2. Csere: Varga K. 9, Solymosi Zs. 2 (1), Tóth R. 4, Ináncsi F. 3, Tóth F. 3. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink