Győzelem a szomszédban

Tizenkét góllal győzte le a Hajdúnánást Győrvári Viktor U17-es együttese.

Megyei riválishoz, a Hajdúnánáshoz látogatott U17-es csapatunk a bajnokság hatodik fordulójában. Bár az első percekben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, hamar átvettük a vezetést, Varga Katalin találatával volt először plusz kettő ide. A félidő utolsó perceiben sikerült növelni az előnyt, Bristyán Dorina pedig a hétgólos előnyt jelentő góllal zárta le az első harminc percet.

A második játékrész elejét nagyon jól kezdték a mieink, Tóth Rebeka góljával vezettünk először tízzel. Ebben a periódusban már jelentősen nőtt a különbség a felek közt. File Csenge találatával már tizenöt volt közte, innen viszont kissé felkapaszkodott a hazai együttes, amelyben több, korábbi akadémistát is találhatunk. Tizenkét góllal nyert Győrvári Viktor együttese, amely hatodik sikerét könyvelhette el a szezonban.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 4. forduló:

Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER 26–38 (12–19)

DVSC: Bengi L.  – Ratalics L. 2, Tóth R. 6, Vincze V. 2, Varga K. 6, Réti B. 4 (3), Czene P. 1. Csere: Halinda V. (kapus), Fele P. 3 (1), Bristyán D. 4, Tóth N. 2, Solymosi Zs. 2, Tóth P. 3 (2), File Cs. 3, Szürös K. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink