Nyolcgólos siker Orosházán

Nem adta magát könnyen a lelkesen kézilabdázó Orosháza, Győrvári Viktor U19-es együttese végül nyolc góllal nyert idegenben.

Ezúttal sem a kezdés volt a legerősebb pontja U19-eseinknek. Két perc alatt hármat lőttek a hazaiak, egyet sem a mieink. Néhány perc után magukra találtak a lányok, gyorsan egyenlítettek is. Kezdett összeállni a támadójáték, a védekezésben akadtak még hibák, amit a lelkesen játszó orosháziak ki is használtak. Ratalics Luca finom ejtésével lett 9-9, majd jött két Tóth Fruzsina gól, először vezettek akadémistáink. Sikerült növelni az előnyt, Sölösi Erika találatával már öttel vezettünk, a félidei eredményt Bristyán Dorina állította be (19-15 ide).

Bristyán Dorina ott kezdte a második félidőt, ahol abbahagyta az elsőt, góllal, sőt további kettő követte ezt, hétgólos előnyre tettünk szert. Nagy volt a küzdelem a pályán, nagyot harcolt a kékmezes hazai csapat, a hangulat fokozásaként néhány érdekes ítéletet is láthattunk, mint például, mikor Kiss Csengét ziccerben ütötték el, ám kifelé járt szabaddobás… Jobbszélsőnk többször is betalált ezután, hat gólt szerzett végül. Ekkor már eldőlt a mérkőzés, amelyet Ferenczi Lili egy pörgetett lövéssel koronázott még meg, szép megoldás volt!

Fontos győzelmet aratott egy lelkesen és helyenként jól játszó Orosháza otthonában U19-es csapatunk.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 3. forduló:

Orosházi KC–DVSC SCHAEFFLER 28–36 (15–19)

DVSC: Kovács N.  – Ratalics L. 3, Baranyi D. 2 (1), Solymosi Zs. 2, Véniger K. 1 (1), Fodor V. 3, Tóth F. 2. Csere: Demjén L. (kapus), Bristyán D. 6 (2), Ferenczi L. 2, Kiss Cs. 6, Csamangó L. 5 (2), Sölösi E. 2, Szalai P. 2. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: Amit ezen a mérkőzésen célul tűztünk ki, azt elértük!

Kiemelt partnereink