Gólzáporos siker Ózdon

Nagyon magabiztosan, negyvenöt gólt szerezve szerezte meg a két bajnoki pontot az NB II-ben a Lóci DSE ellen Kudor Kitti együttese.

Tizenhat bajnoki után száz százalékos mérleggel állt a bajnoki táblázat élén Kudor Kitti együttese az NB II-ben, a tizenhetedik mérkőzésen nem lehetett más cél, mint a két pont begyűjtése. Az ózdi születésű, már a felnőtt csapatban is bemutatkozó Makó Zoé szépségdíjas góljaival kezdődött a találkozó, a fiatal szélső láthatóan nagyon élvezte a játékot. Támadásban – ahogy mondani szokták – „minden ült”, tényleg futószalagon érkeztek a mieink góljai. Néhány perc után felbátorodtak a hazaiak, akik főleg beállójuk révén voltak eredmények, ám Szabó Flóra szélsőgólja egy 5-0-s sorozatot indított el. Egyre-másra jöttek a debreceni gólok, a csereként beállók is hozzá tudtak tenni a játékhoz, akár védekezésben, akár támadásban, Reszegi Eszter pedig a kapuban. Poczetnyik Dóra átlövés gólja zárta a félidőt, harminc perc alatt huszonöt találatot jegyeztek a mieink.

A második játékrészben is akadémistáink domináltak, nem változott a játék képe, Panyi hétméteresével már a harminc lőtt gól is megvolt mindössze harmincöt perc alatt. Üres kapus szituációknál pedig Poczetnyik Dóra és Panyi Anna is jól vizsgázott kapusként, szabályos eszközökkel, a hatoson kívül védte az ellenfél kapuralövését. Kudor Kitti minden játékosának lehetőséget adott, mindenki legalább egyszer be is talált. Ezen a mérkőzésen ki lehetett próbálni olyan játékelemeket is, amelyek a későbbiek során hasznosak lehetnek. Balogh Rebeka szép egyéni megmozdulás után megszerezte a negyvenedik debreceni találatot, majd az utolsó előtti percben Szabó Anna meglőtte az utolsó, negyvenötödik gólt is.

Könnyedén nyertünk Ózdon, az ifjúsági együttesünk tizenhét mérkőzés után is száz százalékos mérleggel áll a tabella élén.

NB II. bajnoki mérkőzés, 17. forduló:

Lóci DSE–DVSC SCHAEFFLER U22 17–45 (12–25)

DVSC: Torda V. – Szabó F. 4, Silye N. 3 (1), Poczetnyik D. 3, Tóth G. 4, Panyi A. 7 (1), Makó Z. 8. csere: Reszegi E. (kapus), Fodor V. 3, Kelemen D. 5, Balogh R. 3, Erdődi H. 3, Szabó A. 1, Kiss L. 1

Kudor Kitti: Örülök, hogy a tegnapi mérkőzés után a csapat jobban teljesített!

Kiemelt partnereink