Gólzáporos győzelem

Nagy iramot diktáltak a csapatok, végül a mieink tizennégy góllal múlták felül a Hajdúnánás együttesét az U19-es bajnokság hatodik fordulójában.

Jól kezdtük a mérkőzést, főként a Hajdúnánás szomszédságából származó „böszörményi páros”, Poczetnyik Dóra és Balogh Rebeka voltak elemükben, három perc után már 4-1 volt nekünk. Felzárkóztak a hazaiak, ám tíz perc után ismét a mieink léptek meg kicsit a nagyon gólzáporos mérkőzésen. Tizenöt perc után már huszonkét gól esett, nem a védekezések mérkőzése volt ez. Jól hajráztak Győrvári Viktor tanítványai, Fodor Veronika szerezte a mieink huszadik gólját, ehhez még egy félidő sem kellett!

Az ötgólos félidei vezetést nem sikerült növelni a második játékrész elején, sőt ez még csökkent is. Balogh Rebeka állította vissza az ötgólos vezetést, innentől kezdve azonban már növelték előnyüket a debreceniek. Eszenyi Gréta találatával volt először tíz gól a különbség, majd Bristyán Dorina volt hatékony, bő két perc alatt szerzett hármat. Tizennégy gólos sikert arattak a mieink, amelyben szerepet vállalt a mérkőzést végig védő, majd negyven százalékos teljesítményt nyújtó Kovács Noémi is.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 6. forduló:

Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER 28–42 (16–21)

DVSC: Kovács N.  – Szabó F. 4, Balogh R. 8 (1), Ferenczi L. 6 (1), Fodor V. 4, Poczetnyik D. 7 (2), Eszenyi G. 4. Csere: Bristyán D. 5, Ratalics L., Fele P. 1, Fekete B. 3 (1), File Cs. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink