Gólzáporos győzelem

Az első perctől kezdve uralta a Kecskemét elleni találkozót, gólzáporos siker lett a vége.

Habár az első találatot a vendégek jegyezték, hamar átvettük a vezetést, Keller Petra első góljával 4-2 volt az állás a 6. percben. Habár rövid időre „beragadt” a különbség, Litschauer Nikol átlövésből szerzett gólja után tudtuk növelni előnyünket. Nagyon kombinatívan és jól kézilabdáztak a mieink, védekezésben pedig kellően határozottak voltak, így annak ellenére produkáltak akadémistáink egy 8-0-s részeredményt, hogy több ziccer is kimaradt. Volt olyan fél perc, hogy háromszor csattant a léc akadémistáink lövése után… A csereként pályára lépők is tudták növelni az előnyt, Hadas Tilla és Czene Petra is jó megoldásokat választott, a félidőt Pásztor Gréta találata zárta le, 25-14 ide.

A második játékrész elején főként a beállót sikerült megjátszani, Tóth Norina értékesítette is a ziccereket, majd a hetedik perctől kezdve újfent sikerült növelni a két csapat közti különbséget. Ekkor már tényleg mindenki hozzátett a játékhoz, Lovász Kriszta is szinte rögtön két góllal vétette észre magát, de Kis Réka is jól megtalálta a helyeket az ellenfél védekezésében. Élvezték a játékot a lányok, színesen fejezték be az akciókat Márián Blanka tanítványai. A harci szellemre sem lehetett panasz, még az 54. percben is vetődött a labdáért Szinay Sarolta, meg is szerezte két védő között! Jó teljesítménnyel, magabiztos győzelem a Kecskemét ellen, 51-26 a vége.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 19. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Kecskeméti NKSE 51–26 (25–14)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 8, Kis R. 4, Tóth P. 2, Tóth N. 5, Litschauer N. 4, Zákányi J. 3. Csere: Péter R. (kapus), Szinay S. 4 (1), Hadas T. 5, Jeszenszki P. 2, Pásztor G. 3, Czene P. 4, Lovász K. 3, Szürös K. 4. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést és végig koncentráltan, szervezetten játszottunk.

Kiemelt partnereink