Fővárosiakat fogadva

A felnőtt együttes Európa-Liga mérkőzésének napján pályára lép ifjúsági együttesünk is, amely az MTK-t fogadja 15 órai kezdettel.

A felnőtt együttes Európa-Liga mérkőzésének napján pályára lép ifjúsági együttesünk is, amely az MTK-t fogadja.

Könnyedén nyerte meg a Hajdúnánási, előző bajnoki mérkőzést ifjúsági együttesünk, amely az eddigi hét mérkőzésből ötöt megnyert, két esetben szenvedett vereséget.

„Személy szerint nagyon várom ezt a mérkőzést, hiszen korábban sosem játszottam az MTK ellen – osztotta meg velünk ezt a tényt Lakatos Petra. – Ezért nem ismerem nagyon őket, de ha támadásban és védekezésben is követjük az alapelveinket, odatesszük magunkat és koncentráltak leszünk, akkor megnyerhetjük a találkozót.”

Az átlövő idén nyáron csatlakozott a DVSC Kézilabda Akadémiához, az ifjúsági első osztályban és az NB II-es együttesben is számítanak rá.

„Újonnan érkezett játékosként azt gondolom, hogy nagyon összeszokott a csapat, a mérkőzéseken mindenki hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez, így én is könnyen be tudtam illeszkedni” – mondta el Petra.

A DVSC Kézilabda Akadémia idén csatlakozik a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének csokigyűjtő akciójához, melynek célja, hogy szebbé tegye nehéz sorsú gyermekek ünnepét. Aki teheti, hozzon a szombati utánpótlás-mérkőzésekre (MTK elleni serdülő vagy ifjúsági első osztályú találkozók) vagy a DVSC SCHAEFFLER–Magura Cisnadie Európa Liga találkozóra egy tábla csokit és dobja be a bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokba!

A DVSC SCHAEFFLER–MTK Budapest ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzés november 13-án 15 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink