Fővárosi túra következik

Fővárosi túrára készül, a Vasas ellen mérkőzik meg U17-es és U19-es együttesünk is csütörtökön.

Vácon mindkét utánpótlás együttesünk magabiztosan gyűjtötte be a két pontot, holott a hazaiak sok erősebb csapatnak is megnehezítették a dolgukat már a szezonban. Ismét egy idegenbeli túra következik, a fővárosba utaznak a lányok, a Vasas elleni mérkőzésekre. U19-eseink vezetik a bajnokságot jobb gólkülönbségükkel, ám a Ferencváros egyel kevesebbet játszott eddig. A Vasas korosztályos együttese jelenleg a 8. helyezett, öt győzelem mellett nyolc vereséget begyűjtve. Az első fordulóban már összecsaptak a felek, akadémistáink akkor 46-22-re győztek, jól indítva a szezont.

U17-eseink is Budapestre utaznak, ők is jó élménnyel, a Váci NKSE elleni sikerrel a hátuk mögött. Győrvári Viktor együttese ebben a korosztályban is első helyen áll, két vesztett ponttal, ugyanúgy, ahogy a PC Trade Szeged is. A mieink támadópotenciáljára jellemző, hogy 14 mérkőzésen 553 gólt szereztek, ez majdnem negyven lőtt gólos átlag meccsenként. Ebben a korosztályban is az első fordulóban találkoztunk a Vasassal, 40-31 lett akkor a végeredmény a javunkra.

A Vasas SC–DVSC SCHAEFFLER U17-es első osztályú bajnoki találkozó 2023. január 18-án, 14:45-kor, az U19-esek mérkőzése 16:45-kor kezdődik. Mindkét összecsapás helyszíne a budapesti Vasas edzőcsarnok.

Kiemelt partnereink