Fontos pontokat gyűjtöttünk

Igazi csapatként harcolt, teljesen megérdemelten nyert Győrvári Viktor együttese a Tempo KSE otthonában az NB I/B-ben!

Egyhetes szünet után rendeztek újra mérkőzést az NB I/B-ben, akadémistáink a Tempo KSE otthonába látogatottak. Debrecenben egy góllal nyertek a fővárosiak, volt tehát törleszteni valója a mieinknek.

Kissé nyikorgott eleinte a „gólgép”, az első négy támadás egyaránt eredménytelen volt. A hazaiak olajozták meg először szerkezetüket, majd a mieink következtek, igazán bepótolták a csapatok az első percek gólínségét. Fodor Veronikát jól meg tudtuk játszani, beállónk hamar szerzett két gólt, majd Nagy Nóra megoldásai után tapsolhattunk, átlövőnk nagyon jól játszott egész mérkőzésen, de ne szaladjunk ennyire előre… Fej-fej mellett haladtak a felek, Lakatos Réka védései nagyon kellettek ahhoz, hogy ne tudjon meglógni a hazai csapat. A hajrában a nemrég beálló Ratalics Luca lőtt finom kézzel három szép gólt, pech, hogy egy utolsó másodperces találattal egyenlítettek a fekete mezesek.

A második játékrész elején folytatódott az adok-kapok, harcias és szoros mérkőzése volt. A 35. percben egy hosszú és addig eredménytelen támadás végén Fodor Veronika gondolt egyet és egy átemelés után zúdított messziről, átlövésből a kapuba, megszerezve a 17. gólunkat! A 42. percben már kettővel mentek a vendéglátók, majd jött a Nagy-Fodor páros, mindketten szórták a gólokat. A védekezés pedig nagyon összeállt, a 43. perc elejétől az 51. perc elejéig nem kaptunk gólt, mindezt úgy, hogy Lakatos Rékának csak egyszer kellett hárítania! Egy gyors támadás után Kelemen Dorina lőtt a kapuba, az 51. percben hárommal vezettünk, habár egyre zárkózott a Tempo, ismét Nagy Nórap percei következtek! Átlövőnket nem bírták tartani, Csamangó Lili is betalált, illetve a hajrára érkező Kovács Noémi is védett egy fontosat, 33-30-ra legyőztük a Tempot!

Nagyon fontos két pontot gyűjtöttünk, nem mellesleg visszavágtunk a Temponak az őszi egygólos vereségért!

NB I/B., 24. forduló:

Tempo KSE–DVSC SCHAEFFLER U19 30–33 (15–15)
Gyál, 50 néző: V: Kovács T., Mándli B.

TEMPO: Gercsó N. – Szalai-Szita K. 4, Hudra E. 4, Balog B. 4, Hegedüs D. 5, Béres E. 2, Orell B. 6 (2). Csere: Benus T. (kapus), Nagy-Blazsek A. 2, Poczetnyik D. 1, Kiss M., Hutvágner B. 1, Marik D. 1, Gyulai Sz. Edző: Nádasdi Máté.

DVSC: Lakatos R. – Kiss Cs. 2, Kelemen D. 3, Csamangó L. 2, Fodor V. 7, Nagy N. 15 (5), Tóth R. Csere: Kovács N. (kapus), Varga K., Baranyai D. 1, Ratalics L. 3, Szalai P.  Edző: Győrvári Viktor.

Kiállítások: 4 ill. 6 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 6/5.

MESTERMÉRLEG
Győrvári Viktor: A támadójátékunk néhány apró pontatlanságot eltekintve jól működött, A győzelemhez az kellett, hogy elsősorban visszarendeződésben és védekezésben pontosabbak, feszesebbek legyünk! Fontos két pontot szereztünk!

Kiemelt partnereink