Fontos lépést tehetünk

Serdülőinkre sem vár könnyű mérkőzés, a jó erőkből álló DKA ellen lépnek idegenben pályára Győrvári Viktor tanítványai. Jelentős lépést tehetnek céljaik elérése felé a lányok.

Robog céljai elérése felé serdülőcsapatunk, ha csak a tabellára pillantunk, nem sok bosszankodni valója lehet Győrvári Viktor edzőnek, hiszen mindössze egy vereség mellett tizennégy alkalommal győztek a mieink.

„Szerinem jól teljesítünk a szezonban, jó csapatot sikerült összehozni a nyár folyamán, jól dolgozunk együtt – summázta az idei szezon tapasztalatait Szabó Dóra. – Erősségünk a védekezésünk és a gyors ellentámadásaink, a felállt fal elleni játék még fejlesztendő.”

Ezeket az erősségeket kamatoztatni kell a következő mérkőzésen is, hiszen az ötödik helyen álló Dunakanyar Kézilabda Akadémia otthonába látogatnak a lányok. A szeptemberi odavágón csupán négy góllal bizonyultak akadémistáink jobbnak, ezúttal sem várható könnyű mérkőzés.

„Nagyon remélem, hogy sikerül hazahozni a két pontot és hogy ehhez minél jobban hozzá tudok járulni a teljesítményemmel. Ha rendesen felkészülünk, akkor jól teljesíthetünk.”

Dóri tavaly nyáron csatlakozott a DVSC Kézilabda Akadémiához, a serdülő csapatban pedig meggyőző teljesítményt nyújt.

„Azt gondolom, hogy nagyon jó döntés volt idejönnöm az iskola és a csapat szempontjából is –mondta el Dóri. – Nagyon jól befogadtak, így szeretek a csapattal dolgozni és itt lenni.”

A Dunakanyar Kézilabda Akadémia–DVSC SCHAEFFLER serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést február 27-én, 14 órai kezdettel rendezik meg a DKA Sportcsarnokban, Vácon.

Kiemelt partnereink