Fontos két pont

Végig uralta a mérkőzést Kudor Kitti ifjúsági együttese, amely végül nyolc góllal győzött Békéscsabán.

Serdülőink után egy nappal az ifjúsági együttesünk is Békéscsabán lépett pályára. Gyorsvonati sebességgel kezdtek a felek, kapkodhatta az ember a fejét az egyik, majd a másik oldalra, Makó Zoé góljával már 2-3 volt az állás, holott még három perc sem telt el. A rohanásból hamar hibák sorozata lett, így megfontoltabban szövögették akcióikat a felek. Panyi Anna átlövései, illetve a beállóból szerzett Fodor-gólokkal igyekeztünk növelni az előnyt, amely a félidő derekára már ötgólossá duzzadt. Következett egy nagyon jó periódus számunkra, a védekezésünk felkeményedett, amely lövések eljutottak a kapuig, azokat pedig Reszegi Eszter hatástalanította. Panyi Anna közbelövésével már tíz volt közte, a hajrát elrontották a mieink, hétre olvadt a különbség.

A második félidő elején nem igazán volt hatékony a védekezésünk, hat perc alatt négy gólt is kaptunk, hatra zárkóztak a csabaiak. Csernyánszki Lili hetesből, majd akcióból is eredményes volt, Makó Zoé pedig kedvére „ejtegette” az ellenfél kapusát. Állandósulni látszott az öt-hat gólos különbség, a játékidőből viszont egyre kevesebb volt hátra, így egyre biztosabbá vált a győzelem ténye. Forgatta csapatát Kudor Kitti, többféle felállásban játszottak a lányok, a stabil pont ekkor is a beálló poszton játszó Fodor Veronika volt, aki jó teljesítményt nyújtott az egész mérkőzésen! A mérkőzés végére is maradtak szép jelenetek, Poczetnyik Dóra átlövése, vagy az utolsó debreceni akció, amikor Kelemen Dorina passzából Szabó Anna volt eredményes! Nyolcgólos győzelem lett a vége, a célok eléréséhez fontos két pontot szereztek a mieink!

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 22. forduló:

Békéscsabai Előre NKSE–DVSC SCHAEFFLER 24–32 (12–19)
DVSC: Torda V. – Szabó F. 1, Silye N. 4 (2), Fodor V. 5, Csernyánszki L. 4 (2), Panyi A. 5, Makó Z. 6. Csere: Reszegi E. (kapus), Kelemen D. 3, Poczetnyik D. 2, Balogh R., Tóth G., Erdődi H. 1, Szabó A. 1. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Végig uralva a mérkőzést szereztük meg a céljaink eléréséhez fontos két pontot!

Kiemelt partnereink