Fontos diadal

Szinte végig vezetett Győrvári Viktor együttese, három góllal le is győzte közvetlen riválisát, a Szigetszentmiklóst az NB I/B 22. fordulójában!

Ősszel győzött a Szigetszentmiklós Debrecenben, most itt volt az idő a visszavágásra a Pest megyeiek ellen az NB I/B 22. fordulójában. A revanson túl azért is fontos volt ez a mérkőzés, hiszen közvetlen rivális ellen léptünk pályára.

Az egész mérkőzésen nagyon aktív és igazi vezérként játszót Nagy Nóra szerezte a mieink első két találatát, majd adott egy pazar passzt Fodor Veronikának, aki a harmadik gól szerzője volt. Baranyi Dorottya betörésével már hárommal vezettünk, köszönhetően Lakatos Réka védéseinek is, a védekezés is kezdett összeállni. Jellemző jelenet, a 27. percben Varga Katalin szemfüles gólt szerzett egy kipattanóból, az utolsó percben pedig Kiss Csenge állította be a 11-14-es félidei eredményt, hárommal vezettünk harminc perc játék után.

Nagyszerűen kezdődött a második játékrész, Tóth Rebeka lőtte be biztos kézzel ziccereit, majd Csamangó Lili vette át a stafétabotot és talált be kétszer. Már héttel is vezettünk a 44. percben, ám ekkor kicsit megtorpant a támadójáték és a védekezés sem működött ezekben a percekben. A 49. percben már csak hárommal vezettünk, ám Fodor Veronika ekkor szerzett egy nagyon fontos találatot, majd ismét Nagy Nóra percei következtek, öt góllal vezettünk az 57. perc elején.  A hajrában kicsit felzárkózott a Szigetszentmiklós, ám egy Fodor Veronika által kiharcolt hetest Nagy Nóra – feltéve a koronát ezzel a mai teljesítményére – értékesített!

Három góllal győztek akadémistáink idegenben, nagyon fontos sikert aratva! Szép volt, lányok!

NB I/B., 22. forduló:

Szigetszentmiklós NKSE–DVSC SCHAEFFLER U19 22–25 (11–14)
Szigetszentmiklós, 150 néző: V: Fazekas Zs., Ónodi E.

SZIGETSZENTMIKLÓS: Deák R. – Tóth L. 1, Házi V. 4, Balogh R., Szép N. 3, Gaschler P. 1, Horváth D. Csere: Németh Zs. (kapus), Márczy T. 6, Csiki R. 1, Husti H. 6, Fehér L., Kiss L., Szalai D.  Edző: Jakab László.

DVSC: Lakatos R. – Kiss Cs. 2, Kelemen D., Véniger K., Fodor V. 3, Nagy N. 9 (4), Tóth R. 4. Csere: Kovács N. (kapus), Baranyi D. 2, Ratalics L. 1, Varga K. 1, Csamangó L. 3, Edző: Győrvári Viktor.

Kiállítások: 6 ill. 2 perc
Hétméteresek: -/-, ill. 4/4.

MESTERMÉRLEG
Győrvári Viktor: Nem játszottunk szépen, sokat hibáztunk, de nagyot küzdöttünk és megérdemelten szereztük meg a két pontot!

Kiemelt partnereink