Folytatni a lendületet

Habár a Tempo KSE a pályaválasztó, akadémistáink a Hódosban játszanak a fővárosiakkal. Az NB I/B-s bajnoki mérkőzés szerdán 16:30-kor kezdődik.

Nagyszerű második félidei játékával tízgólos győzelmet aratott Kudor Kitti NB I/B-s együttese a PEAC ellen, így ötven százalékos mérleggel jelenleg a kilencedik helyen áll a másodosztályban.

„Hosszú utat tettünk meg Pécsig, ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést – mondta el Zoé. – A második félidőben felerősödött a védekezésünk, ezáltal több lerohanásgólt tudtunk szerezni, így miénk lett a két pont.”

A holnapi találkozó pályaválasztója a Tempo KSE, azonban a Hódos ad otthont a bajnoki mérkőzésnek. A fővárosiak a 12. helyen állnak a táblázaton, 16 megszerzett ponttal. Januárban találkozott a két fél egymással, akkor is Debrecenben, a mieink hétgólos győzelmével végződött a mérkőzés.

„Szeretnénk folytatni ezt a lendületes játékot, amelyet az elmúlt mérkőzéseken produkáltunk – árulta el a szélső. – A Hódosban a győzelem a célunk, ehhez az előző mérkőzéshez hasonlóan kemény védekezésre és pontos támadójátékra lesz szükségünk!”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Tempo KSE NB I/B-s mérkőzés 2023. április 26-án, 16:30-kor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A mérkőzésre szóló belépőjegy 500 Ft, kapunyitás 16 órakor.

Kiemelt partnereink