Folytatni a jó sorozatot!

Jó formában várja Kudor Kitti csapata a Levendula Hotel Algyő elleni NB I/B-s mérkőzést, hiszen az idén hat meccsből ötöt megnyert. A cél: folytatni a jó sorozatot!

Alighanem a legjobb NB I/B-s mérkőzését játszották akadémistáink az Eszterházy SC ellen, a mérkőzés alatt már tizenkét góllal is vezettek, végül hatgólos sikerrel abszolválták az egri kirándulást.

„Fantasztikus meccs volt! – foglalta össze a parádés, Eszterházy SC elleni győzelmet Kiss Csenge. – Nem gondoltam volna, hogy ilyen fölénnyel sikerült nyernünk, hiszen az Eger egy nagyon erős csapat, amit bizonyít a tabellán elfoglalt helye is. Olyan motivációval léptünk pályára az őszi, egygólos vereségi miatt, hogy egy nagyon jó csapatmunkával végig vezetve nyertünk.”

Következik a Levendula Hotel Algyő elleni találkozó, amely együttes ellen szintén van törleszteni valónk. Ősszel magabiztosan, nyolc góllal nyert a csongrádi együttes, ezúttal megmutathatják fiataljaink, hogy képesek jobb teljesítményre.

„Az őszi mérkőzésen nem a tudásunknak megfelelően játszottunk – emlékezett vissza az őszi összecsapásra a jobbszélső. – Gyors játékot várok magunktól, az utolsó másodpercig koncentrálni kell, hiszen az Algyő is egy erős csapat. Mindezeket figyelembe véve is szeretnénk visszavágni nekik és itthon tartani a két pontot!”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Levendula Hotel Algyő NB I/B-s mérkőzést a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban rendezik meg, március 11-én, 16 órai kezdettel. A mérkőzésre szóló belépőjegy 500 Ft-ba kerül, kapunyitás 15:30-kor.

Kiemelt partnereink