Fölényes siker

Folyamatosan növelte előnyét, végül tizenegy góllal nyert a K. Szeged SE ellen Márián Blanka együttese.

A serdülő másodosztály tizedik fordulójában a K. Szeged SE együttesét fogadták a mieink. Kovács Hanna antréja egészen kiváló volt, az átlövő jegyezte az első négy debreceni találatot! Az első nyolc percben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, ezután viszont már egyértelműen a mieink akarat érvényesült. Színes támadójáték jellemezte akadémistáinkat, ügyes befejezésekkel, például Leskó Dorka esetében, de a csereként beálló Pócsi Enikő szép átlövései is célba értek. Kovács Hanna pedig továbbra is tarthatatlan volt, a játékrész hajrájában két szép átlövésgólt is szerzett, néggyel vezettünk a félidőben. A második játékrészt Pócsi Enikő kezdte nagyon jól, Tóth Panna góljával pedig már nagyon megnyugtató, kilenc gól volt az előny. Egyre több gyors ellentámadásból elért találatot szereztünk, a gólokat futószalagon termelő Kovács Hanna tizedik góljával már tizenegy góllal vezettünk! Végül maradt az egy híján tucatnyi különbség, magabiztos győzelemmel zártuk az évet hazai pályán a serdülő másodosztályban.

Serdülő II. osztály bajnoki mérkőzés, 10. forduló:

DVSC SCHAEFFLER II.–K. Szeged SE 36–25 (17–13)
DVSC: Márkus M. – Leskó D. 5, Szűrös K. 2 (2), Réti B. 4 (2), Kovács H. S. 11 (1), Varga K. 5 (1), Geszterédi Zs. csere: Gulyás L. (kapus), Vincze V., Pócsi E. 6, Bényei E. 1, Garamvölgyi F., Tóth P. 1, Bánkuti P. 1. Edző: Márián Blanka.
Márián Blanka: A második félidőben nagyobb játéksebességgel játszottunk, sikerült az ellenfélre ráerőltetni az akaratunkat. Több gyors ellentámadást eredményesen fejeztünk be. Ezekben a játékelemekben léptünk előre.

Kiemelt partnereink