Fölényes siker

Már az első perctől kezdve komolyan vették a mérkőzést, jelentős különbséggel győzték le a Hajdúszoboszlót akadémistáink a megyei bajnokságban.

Két győzelemmel állt a mérkőzést előtt megyei bajnokságban akadémiai csapatunk. A papírforma szerint a harmadik találkozón is egyértelmű esélyesek voltak a mieink. Már az első perctől komolyan vették a találkozót a lányok, agresszív védekezésből gyorsan tudtak indulni és könnyű gólokat szerezni. Az első játékrészben nagyon jól működött a védekezés, a másodikban azért többször talált rést a mieink pajzsán az ellenfél. Minden játékos nagyjából egyenlő játéklehetőséget kapott és legalább kétszer mindenki betalált a mezőnyjátékosok közül. A végén kiütéses, negyvennyolc gólos győzelmet arattak a lányok, három forduló után hat ponttal állnak.

Hajdú-Bihar megyei bajnokság, 3. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Kézilabda Klub Hajdúszoboszló 66–18 (35–6)

DVSC: Szabó D. – Szürös K. 8, Tóth N. 3 (1), Réti B. 5, Tóth P. 7 (1), Tóth R. 6 (1), Czene P. 7. Csere: Nyerges E. (kapus), Nagy H. 4, Tóth F. 6, Solymosi Zs. 8 (1), Vincze V. 2, Varga K. 7, Hódi F. 3. Edző: Tóth Rózsa

Tóth Rózsa: Jó védekezésből tudtunk gyors gólokat szerezni, így hamar nagy előnyt alakítottunk ki. Mindenki nagyjából egyenlő játéklehetőséget kapott és igyekeztek is élni ezzel a lányok, végig komolyan vették a találkozót.

Kiemelt partnereink