Feltenni az i-re a pontot!

Utolsó mérkőzését játssza az NB I/B-ben Győrvári Viktor együttese, amely a Hajdúnánást fogadja szombaton 16 órakor a Hódosban és győzelme esetén akár a hatodik helyen is végezhet. Legyen szép lezárása ennek a nagyszerű szezonnak!

Az elmúlt nyolc mérkőzést megnyerték akadémistáink az NB I/B-ben, ezzel Győrvári Viktor együttese a nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

„Szeretnénk megnyerni ezt az utolsó mérkőzést és feltenni az i-re a pontot! – fogalmazott az irányító, Csamangó Lili, aki tavaly nyáron került Debrecenbe és gyorsan alapember lett a csapatban. –Remélhetőleg megtartjuk a veretlenségi sorozatunkat és méltóképp lezárjuk ezt a szezont.”

Ki gondolta volna az évad elején, vagy akár télen, hogy akadémistáink akár a hatodik helyen is zárhatnak a felnőtt másodosztályban? Márpedig, ha győznek a mieink a megyei rivális, Hajdúnánás ellen, akkor az Orosháza és a Szent István mérkőzéseitől függően akár ezt az előkelő pozíciót is elérhetik, ám semmiképpen nem végezhetnek a nyolcadiknál rosszabb helyen. Ehhez kilencre kell nyújtani a jelenlegi, nyolcmeccses győzelmi sorozatot!

Ez az utolsó lehetőség, hogy ezt a csapatot láthassák szurkolóink a Hódosban az idei szezonban! A DVSC SCHAEFFLER U19–Hajdúnánás SK NB I/B-s mérkőzést 2024. május 25-én, 16 órai kezdettel rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A másodosztályú találkozóra 500 forintba kerül a belépőjegy, a felnőtt mérkőzésekre szóló bérletek az előző évhez hasonlóan érvényesek az NB I/B-s mérkőzésekre.

Az NB I/B-s találkozó után Márián Blanka együttese is pályára lép 18 órai kezdettel, az NB II utolsó fordulójában a Füzesabony SC-t fogadva. A mérkőzés megtekintése ingyenes, várunk minden érdeklődőt, szurkolót!

Kiemelt partnereink