Félszáz találat

Hatékony védekezés, gyorsan megszerzett könnyű gólok, sima győzelem a Szentendre ellen az ifjúsági első osztályban.

Habár nem tudott teljes kerettel kiállni, azért így is a mieink voltak toronymagasan az esélyesek a Szentendre ellen. Hamar tudtára adták a mieink, hogy ezen a mérkőzésen nem lehet kérdés a két pont megszerzése. Habár az első percekben sok ziccert hibáztak a lányok, Poczetnyik Dóra vezérletével tíz perc után 7-1 volt az állás. A védekezésünket dicséri, hogy sok esetben még kapuralövésig sem jutottak, ha mégis, akkor Reszegi Eszter hárított. Zsinórban érkeztek a hazai indítások, Bákonyi Lara harmadik találatával már 17 perc alatt kialakult a tízgólos különbség. Tekintve, hogy kevés igazi szélső állt Kudor Kitti rendelkezésére, az edző több játékos szélsővé avanzsált ezen a délutánon, így örülhettünk Silye Nanda jobbszélről, vagy Fodor Veronika balszárnyból szerzett találatának is! Balogh Rebeka góljával már húsz volt közte (21-1) öt perccel a vége előtt, végül huszonkettővel mentünk a szünetben.

Ezen a mérkőzésen is elmondható, hogy nem sokat változott a játék képe a második játékrészben. Kiss Laura érkezett, és ha már jött, lőtt is, tíz perc alatt háromszor eredményesen is. A szélsők szorgosan gyűjtögették a gólokat, Erdődi Helga élen járt ebben, az indításból meglőtt vissza alsó sarokba helyezett lövések célba értek! Fodor Vera is klasszikus mozdulattal lőtt gólokat szélről, Balogh Rebeka pedig okosan lőtt üres kapus gólt egy ízben. A védekezés továbbra is kellően agresszív volt szinte megfojtotta a vendégek lövési kísérleteit, egyik védekezés alkalmával Kelemen Dorina háromszor is sáncolt egymás után! Kapuban Kovács Noémi is stabil teljesítményt nyújtott, így a kapott gólok száma a mérkőzés végére sem érte el a tízet! A végén már csak azért kellett „izgulni”, hogy meglesz-e az ötven. Erdődi Helga tizedik találatával tíz másodperccel a vége előtt meglett a félszáz!

Nagyon könnyed győzelmet értek el akadémistáink, viszont a következő ellenfél a nagyon jó erőkből álló Dunkanyar Kézilabda Akadémia lesz!

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 15. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Szentendrei NKE 50–9 (264)

DVSC: Reszegi E. – Silye N. 5, Balogh R. 8, Poczetnyik D. 3, Tóth G. 1, Lakatos P. 1, Bákonyi L. 8. csere: Kovács N. (kapus), Kelemen D. 3, Fodor V. 5, Panyi A. 2, Kiss L. 4, Erdődi H. 10.

Kudor Kitti: Védekezésben sikerült több labdát szerezni, amelynek köszönhetően sok könnyű gólt lőttünk. Örülök, hogy sokan lehetőséget kaptak, és éltek is vele.

Kiemelt partnereink