Félszáz találat

Ötven találatot ért el, tizenöt gólos sikert aratott Győrvári Viktor serdülőegyüttese a Csepel ellen.

Már biztos Final Four résztvevőként léphetett pályára a sérülésektől és betegségektől megtizedelt serdülőegyüttes. Jól kezdtek a mieink, a hatodik percben Fekete Barabara szerzett labdát, majd robogott végig a pályán és fejezte be higgadtan a ziccert, ezzel már 6-2 volt ide. potyogtak a gólok, Ferenczi Lili és Tóth Rebeka csatlakoztak a gólzáporhoz, de az ellenfél is serényen termelte a találatokat. Támadásban minden sült, az érkező Bristyán Dorina új színt vitt a játékba, hétre emelve a két csapat közötti különbséget. Egészen kiváló góltermést hozott az első játékrész, harminc perc után a végeredménynek is beillő 24–19 volt az állás.

A második játékrész sem indult kevésbé gólgazdagan, Fele Patrícia találatával immáron tíz volt közte. Egyre nőtt a két csapat közti különbség, az előzetes várakozásoknak megfelelően, Eszenyi Gréta duplája után tizennégy lett közte. A mieink élvezték a játékot, támadásban nagyon eredményesek voltak, igaz az ellenfél is szépen termelte a találatokat. Az utolsó tíz percben Fekete Barbara pörgette fel az eseményeket, szó szerint, a mérkőzésen összesen négy cunder góltt lőtt! A mérkőzés utolsó találatát a hibátlan mérleggel, 11/11-el záró Ferenczi Lili jegyezte, tizenöt gólos sikert arattak Győrvári Viktor serdülői!

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 24. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Csepel DSE 50–35 (24–19)
DVSC: Szabó D. – Ratalics L. 1, Tóth R. 9 (2), Fele P. 7 (1), Ferenczi L. 11, Fekete B. 9 (2), Eszenyi G. 4. Csere: Halinda V. (kapus), Bristyán D. 8, Gáspár A. 1. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: Hullámzó volt a játékunk az egész mérkőzésen, bár a második félidő jobban sikerült. Sajnos még mindíg sérülésekkel, betegségekkel ennek következtében létszámgondokkal küzdünk.

Kiemelt partnereink