Felszabadult játék

Stílusosan búcsúzott az idei évtől, tizenhárom góllal nyert Kudor Kitti ifjúsági együttese a PC Trade Szeged elleni utolsó találkozón.

Fél perc sem kellett az első gólunkhoz a PC Trade Szeged elleni mérkőzésen, ez már előre vetítette, hogy a mieink fognak dominálni ezen a találkozón. Lakatos Petra volt elemében, hét perc alatt háromszor is betalált. A védekezés jól működött többször megelőztük a beállót, labdát szereztünk, ebben nagy szerepe volt a védekezésben szerepet kapó Balogh Rebekának. Sikerült egyre nagyobb különbséget kialakítani, Rácz Panna öt perc alatt három gólt is szerzett, harmadik találatával már 14-7 volt ide! Panyi Anna klasszikus átlövésekkel jelentkezett, tényleg jó volt nézni akadémistáink játékát, amelyre nem volt ellenszere a vendégeknek. Kelemen Dorina is megmutatta, hogy milyen a szép átlövés, igaz ebben az időszakban a vendégek támadójátéka is feljavult. Rácz Panna ügyes egy-egyezése, majd gólja zárta a félidőt, hat góllal vezettünk a félidőben. Jól indult a második játékrész is, Silye Nanda betörésből, majd labdaszerzés után hétméteresből is eredményes volt, Kelemen Dorina találatával vezettünk először tíz góllal. A védekezésre nem lehetett panasz a mérkőzés jelentős részében, támadásban pedig mindenki igyekezett hozzátenni a játékhoz. Kissé felzárkózott a következő időszakban a vendégcsapat, Balogh Rebeka gólja indította el újra a mieink szekerét, hiszen további nyolc debreceni találat következett! Mindenki játéklehetőséget kapott, a végén tizenhárom gólos győzelmet arattunk a PC Trade Szeged ellen. Szerencsére ez a tizenhármas nem hozott szerencsétlenséget!

Tíz mérkőzésen nyolc győzelmet szerzett Kudor Kitti ifjúsági együttese, ezzel jelenleg negyedik helyen áll a táblázaton, azonban a dobogón lévő két váci együttesnek még hátravan egy-egy Ferencváros elleni találkozó. A szezon második részében reális cél lehet a Final Fourt jelentő első két hely megszerzése!

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 10. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–PC Trade Szeged 36–23 (19–13)
DVSC: Kovács N. – Rácz P. 4, Silye N. 7 (1), Tóth G., Lakatos P. 5, Panyi A. 5, Makó Z. 2. Csere: Reszegi E. (kapus), Balogh R. 4, Kelemen D. 5, Bákonyi L. 1, Poczetnyik D. 1, Szabó F. 1, Kiss L. 1, Szabó A., Fodor V. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Örülök, hogy az őszi szezon utolsó mérkőzését felszabadult játékkal sikerült megnyerni! Nagyon fontos, hogy a védekezés a mérkőzés nagy részében jól működött.

Kiemelt partnereink