Ezüstérmesek U17-eseink

Nagyot küzdöttek a mieink, ám a NEKA győzött a döntőben. Márián Blanka együttese nagyszerűen teljesített az egész szezonban, ezüstérmes lett az U17 I. osztályban!

Ismét telt ház, mintegy ötszáz néző fogadta a csapatokat az U17 I. osztály döntőjében. Nagyon jó hangulatot teremtettek a csarnokba kilátogató nézők.

Sajnos a kezdés nem úgy sikerült, ahogy terveztük, sok hibát vétettek a mienk. Tóth Norina, majd Varaga Katalin talált be, jól találtuk meg a beállót. A 17. percben már 10-3-ra vezettek a balatonbogláriak, nem találtuk az ellenfél védekezésének ellenszerét. A 7-6 elleni játék jól működött, sikerült is felzárkózni, Nagy Borbála találatával 18-12 a félidei eredmény. A második játékrészben sikerült faragni a hátrányból, ötre sikerült csökkenteni a hátrányt. Ennél közelebb nem sikerült kerülni, végül 34-26-ra győzött a NEKA.

Második helyen végeztek U17-eseink, kiváló szezont maguk mögé hagyva!

Szép volt, lányok!

U17 I. osztály elődöntő, Gyál:

NEKA–DVSC SCHAEFFLER 34–26 (14–19)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 2, Vincze V. 3 (1), Jeszenszki P., Tóth N. 2, Litschauer N. 1, Zákányi J. 4 (3) Csere: Péter R. (kapus), Varga K. 5, Tóth P. 2, Nagy B. 4, Szinay S. 2, Kis R., Pásztor G., Czene P. 1, Szürös K. Edző: Márián Blanka.

Kiemelt partnereink