Esélyeshez méltóan

Megfelelő koncentráltsággal, a mérkőzést végig uralva aratta újabb győzelmét Kudor Kitti együttese az NB II-ben, ezúttal a Hatvan ellen.

A Hatvan ellen is egyértelműen esélyesként léptek pályára akadémistáink. A kezdésnél kicsit beragadtak a felek, majd szélsőink – főleg ejtésből szerzett – góljaival kezdett nyílni az olló. Nagy öröm, hogy visszatérhetett a pályára a sérüléséből felépült Csernyánszki Lili, akinek tíz perc sem kellett, hogy újra betaláljon, egy ellentámadás végén addig várt a ziccer értékesítésével, míg akaratán kívül trükkös módon valójában csak elpöttyintette a labdát a kapus mellett. A jó értelemben vett könnyedség érezhető volt a mieinken, Szabó Flóra és Makó Zoé is ejtéseket vállalt. A másik véglet Kelemen Dorina kapufás gólja volt a tizenhetedik percben, amely után félő volt, hogy kettétörik a Hódos bal oldali kapuja… Szerencsére anyagi kár nem keletkezett, a labda a hálóban landolt, a mérkőzésen pályára nem lépő akadémistáink pedig ujjongva fogadták a találatot a lelátón! Egyre csak nőtt a különbség a két együttes között, Balogh Rebeka és Poczetnyik Dóra is szép átlövésekkel jelentkezett, majd a félidő utolsó másodperceiben Szabó Anna beállóból szerzett gólt!

Nem sokat változott a mérkőzés képe a második félidőben sem, Erdődi Helga többször valósággal végig zakatolt a szélen, és rendre be is talált, sőt egy ízben még átlövésből is eredményes volt! A védekezés továbbra is kellően agresszív volt, a kapuban pedig Kovács Noémi is jól védett, elől pedig jöttek a nagy lövések: Kiss Laura és Szabó Anna is bemutatott pár ilyet. Szebbnél-szebb akciót vezettek a mieink, erezhetően más sebességen szaladgáltak a debreceniek a pályán. Bármilyen összeállításban küldte a pályára övéit Kudor Kitti, az működött, jól megértették a lányok egymást, gördülékeny volt a játék. Szabó Flóra újra megtalálta a kapuba vezető – olykor kellően szövevényes – utat, Poczetnyik Dóra pedig ismét szép átlövés gólokat lőtt. Az utolsó akció pedig jól jellemezte az egész mérkőzést, Balogh Rebeka egy szépen végrehajtott test melletti lövéssel talált be, így alakult ki a harminckét gólos győzelem.

NB II. bajnoki mérkőzés, 17. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U22–Hatvani KSZSE 47–15 (23–8)
DVSC: Reszegi E. – Szabó F. 4, Fodor V. 3, Kelemen D. 5, Panyi A., Csernyánszki L. 2, Makó Z. 5. csere: Kovács N. (kapus), Balogh R. 6, Poczetnyik D. 6, Erdődi H. 7, Kiss L. 6, Szabó A. 3.
Kudor Kitti: Örülök az újabb győzelemnek!

Kiemelt partnereink