Érvényesítettük a papírformát

Tizenhatodik győzelmüket aratták ifistáink az NB II-ben, miután könnyedén győzték le a Hajdúböszörmény csapatát.

A legközelebbi idegenbeli ellenfél várt a csapatra, hiszen csupán Hajdúböszörményig kellett utazni. Habár az első találatot a vendéglátók szerezték, először és egyben utoljára vezettek a mérkőzésen. Makó Zoé ziccere után már hárommal vezettek a mieink, csupán hat és fél perc után. A hatékony támadójátékot jól jellemzi az a tény, hogy tíz perc alatt nyolc alkalommal találtak be a mieink, Tóth Gréta jegyezte a nyolcadik találatot. A hajdúböszörményi születésű Balogh Rebeka-Poczetnyik Dóra páros is gólerősen kezdtek, majd érkezett a pályára Kiss Laura, aki nem sokat tétovázott: lőtt, lőtt és lőtt! Eredményesen tette mindezt, Kelemen Dorina szemfüles találata után pedig már tíz volt közte. Tizenegy gólos vezetéssel fordultunk, a beálló poszton jól megjátszható Tóth Gréta találatával indult a második játékrész. Egyre inkább nőtt a különbség a két fél között, könnyedén találtak be a mieink a böszörményi kapuba. Kovács Noémi is szép védéseket mutatott be, a hajrában pedig Fodor Veronika szélsőként sem vallott szégyent, sőt, indításból is eredményes volt! Kiss Laura pedig a második játékrészben is többször betalált, meg sem állt kilenc gólig.

40-21-es győzelmet arattak a mieink Hajdúböszörményben, a mérkőzés pontos végeredményét eltalálni nagy jóstehetségre vall, azonban a győztes megtippelése nem okozott volna komoly fejtörést a bajnokságot követőknek. Tizenhatodik mérkőzésén tizenhatodik győzelmét aratta Kudor Kitti együttese az NB II-ben.

NB II. bajnoki mérkőzés, 15. forduló:

HTEDVSC SCHAEFFLER U22 21–40 (11–22)

DVSC: Reszegi E. – Szabó F., Balogh R. 4 (1), Kelemen D. 4, Tóth G. 6, Poczetnyik D. 4 (1), Makó Z. 4 (2). Csere: Kovács N. (kapus), Fodor V. 4, Kiss L. 9, Bákonyi L. 1, Erdődi H. 3, Szabó A. 1. Edző: Kudor Kitti.

Kiemelt partnereink