Értékes győzelem

Az első félidő után hat góllal vezetett, végül három találattal győzte le az Eszterházy SC együttesét a serdülő másodosztályban.

Jól kezdtek a mieink a hasonló erősségű egriek ellen, az átlövések mellett a szélsőbefejezések is jól sikerültek, főleg Leskó Dorka góljaival. Támadásban minden „ült”, míg a kapuban Márkus Melinda védett szépeket, több esetben két kézzel megfogva a labdát… Az első félidő végén már hat góllal is vezettünk, majd a második játékrészben kissé kapkodtunk bizonyos esetekben, így több hiba csúszott a játékba. Mielőtt azonban nagyobb lett volna a baj, Litschauer Nikol egy-egy átlövése, vagy Varga Kata lendülete hatásos volt, így háromgólos győzelmet arattak a mieink.

Serdülő II. osztály bajnoki mérkőzés, 18. forduló:

DVSC SCHAEFFLER II.–Eszterházy SC 35–32 (19–13)

DVSC: Márkus M. – Leskó D. 4, Litschauer N. 4 (1), Hódi F. 4, Kis G. 2, Varga K. 5, Tóth F. 1. csere: Gulyás L. (kapus), Geszterédi Zs. 3, Garamvölgyi F. 2, Pócsi E. 6, Bényei E., Czene P. 4, Katona E.

Márián Blanka: Az első félidőben szépen, szervezetten játszottunk, igyekeztünk dinamikusabban kézilabdázni. Ez a fáradtsággal több hibát hozott, emiatt felzárkózott az ellenfél, de örülök, hogy szoros állásnál sem estünk össze és megnyertük a mérkőzést.

Kiemelt partnereink