Erre lehet büszkének lenni!

Egészen tartalékos összeállításban is felvette a kesztyűt Győrvári Viktor csapata, amely végül a papírformának megfelelően vereséget szenvedett, azonban küzdeni tudásból jelesre vizsgázott!

Ha túl sok a választási lehetőség, az is szokott problémát okozni. Ez a probléma nem nagyon állhatot fenn Győrvári Viktornál, hiszen úgy alakult, hogy nagyon kevés, ténylegesen hadra fogható játékos állt rendelkezésére a mai napon. Ez a helyzet pedig azzal a – nem elhanyagolható – nehezítő körülménnyel bonyolódott, hogy a mieink a listavezető Ferencvárost fogadták. Jobban is kezdtek a vendégek, Papp Dorka ziccerénél már 5-1 volt az állás, ám Tóth Rebekát képteleneke voltak tartani a zöld-fehérek, ha kellett átlőtt, ha kellett betört, nyolc perc után az ő góljával már csupán egygólos volt a hátrány. A felzárkózást követően kissé pontatlanná vált a támadójátékunk, azonban Kovács Noémi bravúrjai tartották „meccsben” a mieinket! Bristyán Dorina vezette a mieink felzárkózási kísérletét, a ferencvárosi előny újra egygólossá olvadt! Kovács Noémo még védett néhányat, ennek ellenére a félidő hajrája jobban sikerült a vendégeknek, akik így négygólos előnyt építettek ki harminc perc után.

A második játékrészt már sokkal jobban kezdtük, hat perc alatt két-két hazai és vendég találat esett, majd ismét Tóth Rebeka rázta meg magát és elkezdte szórni a gólokat! Elmondható, hogy gyakorlatilag egy mezőnycseréje volt Győrvári Viktornak, a pályára lépők egytől-egyig mindent kiadtak magukból! Ha pedig Tóth Rebekára már annyira figyeltek, akkor érkezett a szintén kiváló mérkőzést futó Bristyán Dorina, aki Rebekához hasonlóan végül nyolc góllal zárta az összecsapást. Védekezésben igyekeztek megállítani a mieink a korosztályos válogatottak sorát felvonultató Ferencvárost, míg támadásban egy-egy jó momentummal Fábián Alina igyekezett tehermentesíteni az átlövőket. Végül érvényesült a papírforma, a jelenlegi helyzetben jóval esélyesebb Ferencváros kilencgólos győzelmet aratott.

Alapvetően ritkán lehet dicsérni a bajnokság második helyén álló csapatot, ha kilencgólos vereséget szenved. A jelenlegi helyzetben azonban elképesztően nagy dicséret jár a mai napon pályára lépő játékosoknak, akik hatvan percen keresztül magas hőfokon játszottak és ilyen összeállításban is méltó ellenfelei tudtak lenni a listavezető Ferencvárosnak! A pályára nem lépő játékosok pedig egy-egy jó szóval vagy biztatással tettek hozzá ehhez a mai teljesítményhez.

Joggal volt büszke Győrvári Viktor az összes pályára lépő játékosára!

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 19. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–FTC 22–31 (11–15)

DVSC: Kovács N. – Eszenyi G. 1 (1), Tóth R. 8 (1), Fekete B. 1, Nánási L., Bristyán D. 8 (1), File Cs. 2. Csere: Szabó D., Halinda V. (kapusok), Fábián A. 2. Edző: Győrvári Viktor

Győrvári Viktor: Az összes pályára lépő lányra rendkívül büszke vagyok!

Kiemelt partnereink