Épül-szépül a Hódos parkoló

Pénteken lesz a Hódos megújult parkolójának átadása, a virágokat már ma elültették a DVSC SCHAEFFLER és a DVSC Kézilabda Akadémia játékosai.

Hajrájához érkezett a Hódos Imre Sportcsarnok parkolójának teljes felújítása, melynek során a meglévő szegélyeket elbontották, a területen lévő humuszos termőréteget cserélték, emellett felbontották, újratelepítették és termőfölddel töltötték fel a gyeprácsokat, megtörtént a korábbi útburkolatok, szegélyek felszedése, javítása, megtörtént a csapadékvíz elnyelő kitakarítása, a víznyelők és aknafedlapok szintbe helyezése. A járda és az út felülete az évek során elhasználódott, megrongálódott, így a felújítás során új burkolatot kapott a járda, teljesen megújult a 80 férőhelyes parkoló területe, a parkoló bejáratánál rendszámfelismerő sorompót helyeztek ki, így a jövőben a rendezvényekre érkezőket sokkal jobb körülmények fogadják majd.

Eközben az új járdafelület melletti virágágyásba a DVSC Kézilabda Akadémia és a DVSC SCHAEFFLER játékosai, immár hagyományosan 250 virágpalántát ültettek ki. A virágültetéshez szükséges eszközöket és a palántákat a DEHUSZ Nonprofit Kft. biztosította. A lányok csütörtökön a csarnok környékén hulladékgyűjtésen vesznek részt, tovább szépítve a Hódos környezetét.

Kiemelt partnereink