Első vereség a szezonban

Több hiányzója volt, szoros mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett Márián Blanka együttese az U17 I. osztályban a Váci NKSE ellen.

Többen kénytelenek voltak kihagyni a Váci NKSE elleni mérkőzést az U17-es együttesből. Ennek ellenére jól indult a találkozó, Litschauer Nikol lövéseire nem volt ellenszere a váci védekezésnek. Jeszenszki Petra is bátran és eredményesen kézilabdázott, egy újabb Litschauer bombával már 7-1-re vezettünk a nyolcadik percben, ebben nagy szerepe volt Bengi Lilinek is, aki szép védéseket mutatott be. Ekkor viszont teljesen megváltozott a játék képe, a váciak megtalálták a nyitott védekezésünkben a réseket, a mieink támadásban teljesen megálltak. A huszadik percben már a vendéglátók vezettek két góllal, ugyan Hadas Tilla góljával visszavettük a vezetést, a félidő végén ismét a Vácnál volt az előny, ehhez kellett akadémistáink hétperces gólcsendje…

Jeszenszki Petra góljaival indult a második játékrész, ám nem sikerült egyenlíteni, pláne nem átvenni a vezetést. A hazaiaknál volt az előny, ám szoros volt a mérkőzés, nem volt két gólnál nagyon vezetés a váciak javára. A félidő derekán egyenlítettünk, ám ekkor időt kért a váci edző, ismét két hazai találat következett. Az 51. percben már négy gól volt a hátrányunk, ismét egyenlítettünk, ám ekkor sem sikerült átlendülni és átvenni a vezetést. Az utolsó percbe háromgólos hazai előnnyel érkeztek a felek, ebből kettőt sikerült lefaragni, így a végén a vendéglátók örülhettek.

Fájó, egygólos vereséget szenvedtünk Vácon, az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok hiányzója volt Márián Blanka együttesének. Ezek után nincs mit tenni, javítani kell a következő találkozókon!

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 4. forduló:

Váci NKSE–DVSC SCHAEFFLER 32–31 (16–13)

DVSC: Bengi L.  – Szürös K. 3, Jeszenszki P. 8 (1), Nagy B. 4, Szinay S. 1, Litschauer N. 6, Uj F. 1. Csere: Lovász K. 1 (1), Nagy H., Krasznai D., Vincze V., Kis R. 1, Hadas T. 2, Varga R. Edző: Márián Blanka.

Kiemelt partnereink