Első helyen

Legyőzte Márián Blanka együttese a Füzesabonyt, így az első helyen végzett az NB II Észak-keleti csoport alsóházában.

Az alsóházi utolsó fordulóban az első hely volt a tét a Füzesabony ellen. Akadémistáink jól is kezdték a mérkőzést, tíz perc után már hárommal vezettek. Kapaszkodtak a vendégek és az első félidő végére csupán egygólos debreceni vezetést mutatott az eredményjelző. A második játékrész elején ismét rákapcsoltak a mieink, a 40. percben már hat góllal vezettünk. Ebben a szakaszban már egyértelműen a mieink irányították a játékot, több szép megoldást bemutatva. Vezettünk már kilenc góllal is, végül hattal nyertük meg az utolsó idei NB II-es találkozónkat.

Ezzel a győzelemmel eldőlt, hogy a mieink az alsóházi rájátszás első helyén végeznek, amely szép teljesítmény ettől a fiatal csapattól. Márián Blanka együttese 14 mérkőzésen 12 győzelem mellett 1 döntetlent játszott és csupán egyszer szenvedett vereséget alsóházi csapatok ellen. Ebben a bajnokságban sokat fejlődtek a lányok, akik felnőttek ellen is megállták a helyüket.

Gratulálunk az egész éves teljesítményhez!

NB II Észak-kelet Alsóház, 8. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U21–STAVMAT Füzesabonyi SC 33–27 (16–15)

DVSC: Halinda V.  – Szürös K. 1, Jeszenszki P., Véniger K. 4 (2), Hermann Z. 3, Solymosi Zs. 5 (3), Czene P. 3. Csere: Tóth P., Pásztor G. 2, Tóth F. 5, Kis R. 2, Nagy H. 1, Szinay S. 6 (2), Zákányi J. 1. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Örülök, hogy megnyertük az utolsó mérkőzésünket is, pozitívan zártuk le ezt a versenysorozatot! Sokat fejlődtek a lányok ebben a bajnokságban!

Kiemelt partnereink