Első hely a debreceni akadémiai tornán

Első helyen zárták az akadémiai torna debreceni fordulóját akadémistáink, négy pontot gyűjtve három mérkőzésen. Szép volt lányok!

Második köréhez érkezett az akadémiai torna, az első, győri helyszín után ezúttal Debrecenben rendezték meg a rangos eseményt.

Az első mérkőzést a Ferencváros ellen játszottuk és jól is kezdtük a találkozót, szép megoldásokat láthattunk a lányoktól, vezettünk is a félidőben két góllal. Jól indítottuk a második játékrészt is, hamar hat gólra nőtt a különbség, ebből ötöt meg is tartottak a lányok, megérdemelten győzték le a Fradit. Másnap, szombaton következett a Győr elleni összecsapás, amely kiegyenlített volt az első húsz percben, a félidő hajráját mi bírtuk jobban és három gól előnyre tettünk szert a szünetre fordulva. A második játékrészben is összeszedettebben kézilabdáztak a debreceniek, és ezúttal is győztek, hat góllal! A harmadik találkozó előtt eldőlt, hogy biztosan megnyertük a hazai fordulót. Sajnos ezúttal több hiba csúszott a lányok játékába, az első félidőben még kiegyenlített volt a küzdelem, a második félidőben nagyobb előnyre tett szert a NEKA. Hét góllal győztek a balatonbogláriak a végén, így két győzelemmel és egy vereséggel az első helyen zártuk a tornát!

Szép volt lányok!

Akadémiai torna, II. forduló, Debrecen:

FTC Kézilabda Akadémia–DVSC Kézilabda Akadémia 20–25 (11–13)

DVSC: Péter R., Buri R., Tábit V. (kapusok) – Krasznai D. 2, Csiszár H., Baló-Jóna N., Uj F. 3, Kiss O., Lovász K. 8 (1), Kis R. 2, Balog R. 6 (2), Hadas T. 3, Papp L., Varga R., Pásztor G. 1, Varju Zs. Edző: Papp György.

Győri Audi ETO Kézilabda Akadémia–DVSC Kézilabda Akadémia 22–28 (12–15)

DVSC: Péter R., Buri R., Tábit V. (kapusok) – Krasznai D. 2, Csiszár H. 6, Baló-Jóna N., Uj F. 2, Kiss O., Lovász K. 3, Kis R. 7 (3), Balog R. 5 (3), Hadas T. 2, Papp L., Varga R., Pásztor G., Varju Zs. Edző: Papp György.

DVSC Kézilabda Akadémia–NEKA 17–24 (11–12)

DVSC: Péter R., Buri R., Tábit V. (kapusok) – Krasznai D., Csiszár H. 4, Baló-Jóna N., Uj F. 1, Kiss O., Lovász K. 3, Kis R. 1, Balog R. 5 (1), Hadas T., Papp L., Varga R., Pásztor G. 1, Varju Zs. 1. Edző: Papp György.

Papp György: Nagyon hasznos, tanulságos tornán vagyunk túl, jól játszottunk a mérkőzéseken! Felmértük ezt a tornát arra, hogy lássuk, hogy az akadémiai csapatokhoz képest hol tartunk.

Kiemelt partnereink