Első hazai idén

Első hazai bajnoki mérkőzését játssza NB I/B-s együttesünk 2023-ban, amely a Tempo KSE-t fogadja szombaton 16 órai kezdettel.

Kilenc pontot gyűjtött Kudor Kitti együttese a szezon eddigi mérkőzésein, ezzel tizenegyedik helyezést foglalja el a tabellán. Hazai pályán többször sikerült a nagyobb csapatok ellen is szoros mérkőzést játszani, de idegenben is gyűjtöttek négy pontot akadémistáink.

„Úgy gondolom, egy-két mérkőzés kivételével jól teljesítettünk – foglalta össze a szezonbéli szereplést Torda Vanessa. – A védekezés állt jobban össze, támadásban kell többet nyújtani, hogy felvegyük a versenyt a rutinosabb ellenfeleinkkel.”

Aktuális ellenfelünk, a fővárosi Tempo KSE is éppen kilenc pontot gyűjtött eddig, nem kell ecsetelni, mennyire fontos is ez a találkozó. A vendégek, a mieinkhez hasonlóan két pontot szereztek az előző fordulóban, ráadásul szoros találkozón győzték le a PEAC együttesét.

„Mint minden mérkőzésen, ezúttal is a védekezés lehet főszerepben – mondta el Vanessa. – Ha jól fog működni ez a játékelem, akkor egy szoros mérkőzést játszhatunk. Ugyanannyi pontot szerzett a két csapat eddig, éppen ezért éles találkozóra számítok.”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Tempo KSE NB I/B-s mérkőzés 2023. január 21-én, 16 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A mérkőzésre szóló belépőjegy 500 Ft, kapunyitás 15:30-kor. A nézők a Kassai út felőli főbejáraton léphetnek be a csarnokba.

Kiemelt partnereink