Egy pont hazai pályán

Majdnem végig vezetett, mégis meg kellett elégednie az egy ponttal Márián Blanka U16-os csapatának a PC Trade Szeged ellen az U16 I. osztály harmadik fordulójában.

Egy győzelem és egy vereség volt az első két meccs mérlege U16-os csapatunknál.

A harmadik fordulóban a PC Trade Szeged együttesét fogadtuk, amely szintén két pontot szerzett az első két mérkőzésén. Az első hat perc után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, a 10. percben Koleszár Viktória góljával 6-3 volt az állás. Sok pontatlanság jellemezte mindkét csapat játékát, az alacsony súlypontú szegediek pedig többször is eredményesen cselezték be magukat. Krasznai Dorka találta meg többször is az ellenfél kapujába vezető utat, Gönczi Hanna szélsőziccerével pedig már néggyel vezettünk. A félidei, ötgólos vezetés hamar olvadni kezdett, a 37. percben egyenlítettek a szegediek. Tóth Gabriella ügyes találatával ismét kettő ide, ám ebből is felzárkózott az ellenfél, így a hajrához döntetlen állással érkeztünk. Krasznai Dorka lőtt be egy saját maga által kiharcolt hétméterest bő egy perccel a vége előtt, ám a vendégek is kiharcoltak egy hetest. A büntetőt megfogta Tábit Vivien, ám a kipattanót értékesítette a vendégek játékosa, így döntetlennel zárult a találkozó.

Sok pontatlanság jellemezte ezúttal a mieink játékát, támadásban sok esetben is kapkodtunk, nem a megfelelő megoldásokat választottuk. Sokat lehet tanulni ebből a mérkőzésből, hiszen következnek az újabb feladatok Márián Blanka együttese számára.

U16 I. osztály, 3. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–PC Trade Szeged 22–22 (13–9)

Debrecen, V: Kincses Á., Leiter N.

DVSC: Tábit V.  – Harasztosi K. 1, Koleszár V. 5, Krasznai D., Pál A., Varju Zs., Gönczi H. Csere: Tóth G. 2, Tóth J. 1, Papp L., Varga R., Dombóvári L. 2. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Szervezetlen volt a védekezésünk, támadásban pedig pontatlanok voltunk. Sokat hibáztunk a végjátékban, így kiegyenlített az ellenfél a végén. Összességében tanulságos mérkőzés volt.

Kiemelt partnereink