Duplaannyi

Kissé álmoskás első félidő után végül kétszer annyi gólt lőttünk, mint az Ózd az NB II. hatodik fordulójában.

A Hajdúböszörmény elleni fölényes győzelem után újra a mieink számítottak az Ózd elleni találkozó toronymagas esélyeseinek. Ennek megfelelően kezdtek a mieink, Bákonyi Lara rögtön két góllal indított, majd szép sorban jöttek a mieink találatai. Tíz perc után 7-2 volt az állás, ám ekkortól kezdve fellazult a védekezésünk, több elkerülhető gólt kaptunk, a vendégek pedig egyre magabiztosabbá váltak. Érthetetlen labdaeladások, kimaradt hétméteresek következtek, nyoma sem volt az első percekben látott játéknak. A padról beállók közül ebben a játékrészben leginkább Lakatos Petra volt lendületes, három átlövés gólt is szerzett ebben a félidőben. Habár volt közte négy is néhány perccel a félidő vége előtt Kelemen Dorina gólja a 18-10-s félidei állást jelentette.

A második harminc perc már sokkal jobban nézett ki, tudatosabban játszottak a mieink. Bákonyi Lara ebben a félidőben is aktívan játszott, de a többiek is jobban rápörögtek erre a félidőre. Kudor Kitti mindenkinek lehetőséget adott, minden mezőnyjátékos szerzett legalább egy találatot. Sokkal többet tudtuk megjátszani a beállót (Török Lilly és Tóth Gréta összesen hét gólt szereztek, holott maradt ki több ziccer is), illetve gyorsítani tudtuk a játékot, egyre inkább eldőlt a találkozó. Az utolsó percekhez érkezve már tényleg csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e a húsz gólos siker, ám ez nem jött össze, végül 38-19-s győzelmet arattak akadémistáink.

Voltak jobb periódusok ezen a mérkőzésen, de összességében ennél sokkal jobban is képes játszani ez az együttes.

NB II. bajnoki mérkőzés, 6. forduló:
DVSC SCHAEFFLER U22–Lóci DSE 38–19 (18–10)
DVSC: Torda V. – Rácz P. 3, Kelemen D. 2, Poczetnyik D. 3, Török L. 4, Panyi A. 3 (1), Bákonyi L. 5. Csere: Kovács N. (kapus), Lakatos P. 4, Balogh R. 4, Tóth G. 3, Erdődi H. 2, Silye N. 1, Ináncsi F. 2, Kiss L. 2 (1). Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Az első félidőben lagymatag módon és dekoncentráltan kézilabdáztunk, amelynek köszönhetően több ziccert hagytunk ki sorozatban. Az időkérés, illetve a szünet jót tett a fejeknek, a második félidőben már jobbik arcát mutatta a csapat és sokkal hatékonyabban értékesítettük a helyzeteinket. Örülök a győzelemnek, de a hibákból tanulnunk kell!

Kiemelt partnereink