Dupla tizenhatos

Második idei mérkőzésén is tizenhat gólos sikert aratott DVSC SCHAEFFLER U22 az NB II-ben, ezúttal a Salgótarján ellen!

Magabiztos sikerrel kezdte a Kudor Kitti vezette együttes az idei évet az NB II-ben, hiszen a mieink a Kazincbarcikát győzték le tizenhat góllal. Hasonlóan jó folytatásban reménykedtünk, ám az előzőnél nehezebb feladat, a negyedik helyen álló Salgótarján otthonában kellett megküzdeni a két bajnoki pontért.

Panyi Anna kezdte nagyszerűen a mérkőzést, öt perc alatt már háromszor is betalált, míg ellenfelünk csupán egyszer, ez pedig az egész mérkőzésen kiválóan védő Torda Vanessának volt köszönhető! A jó kezdés után kicsit felzárkózott a nógrádi együttes, ám Silye Nanda fontos góljával már ismét három volt a különbség, kilenc perccel később, Balogh Rebeka találatánál már ennek duplája (9-15). A félidő hajrájában Lakatos Petra rázta meg magát, három gólt is szerzett, Torda Vani pedig az utolsó öt hazai lövésből négyet hárított! Kelemen Dorina állította be a félidei eredményt az utolsó másodpercekben szerzett találattal. 20-11-re vezettek akadémistáink!

Nem indult rosszul a második játékrész sem, Fodor Vera és Bákonyi Lara „ügyeskedett”, így tartottuk a tízgólos vezetést, közben pedig szépen-lassan mindenkinek játéklehetőséget adott Kudor Kitti. Nem nagyon akartunk tíz alá menni, Silye Nanda találata után a félidő derekán időt is kért a hazai csapat. Poczetnyik Dóra az utolsó egytucat percben négyszer is betalált! Egyre nőtt a különbség a felek közt, a szintén jó hajrát magáénak tudó Erdődi Helga góljával már tizenöt volt közte. Reszegi Eszter is sok védést mutatott be, nem csoda, hogy ilyen magas támadásszám mellett is kevés gólon tartottuk ellenfelünket! Tizenhat találattal bizonyultak jobbnak akadémistáink a negyedik helyen álló Salgótarján ellen.

Mindkét idei mérkőzését ellentmondást nem tűrően, tizenhat góllal nyerte meg csapatunk. Darts nyelven szólva ez egy dupla tizenhatos! De még nem kiszálló….

NB II. bajnoki mérkőzés, 12. forduló:

Csépe Salgótarjáni SKC–DVSC SCHAEFFLER U22 23–39 (11–20)

DVSC: Torda V. – Szabó F. 2, Silye N. 3, Panyi A. 6 (1), Lakatos P. 5, Csernyánszki L. 3 (1), Makó Z. 2. Csere: Reszegi E. (kapus), Fodor V. 3,, Balogh R. 3, Kelemen D. 2, Bákonyi L. 3, Poczetnyik D. 4, Erdődi H. 3 (1), Tóth G.

Kudor Kitti: Jó sebességben kézilabdáztunk, mind támadásban, mind védekezésben jól teljesítettünk. Ennek az igazi csapatmunkának köszönhetően győztük le magabiztosan a jó erőkből álló Salgótarjánt!

Kiemelt partnereink