Dupla annyit lőttünk

Nagyszerű második félidei játékkal huszonkét góllal győzött Márián Blanka együttese Hevesen!

Második alsóházas mérkőzését Hevesen játszotta Márián Blanka együttese az NB II-ben. Nevükhöz méltóan, hevesen kezdtek a hazaiak, Zákányi Janka találatával vezettünk először a mérkőzésen a 7. perc végén. Innen pedig már ki sem engedtük a vezetést a kezünkből, Kis Réka hetesből volt eredményes, 10-7-re vezettünk negyedóra után. Egyre nyílt az olló, Keller Petra a 21. debrecen gólt lőtte a 30. percben, hét volt a különbség a mieink javára az első félidő végén. Jeszenszki Petra találatával vezettünk először tízzel, Balog Réka volt eredményes a 41. percben, ekkor már 30-15 volt az állás. A védekezés sokkal hatékonyabban működött, a két kapus Bengi Lili és Halinda Viola is többször hatástalanította a heves próbálkozásokat. Támadásban is jól működtek a dolgok, Litschauer Nikol állította be a végeredményt, dupla annyit lőttünk, mint a hazaiak, 44-22-re győztünk Hevesen!

Szép volt lányok, ez egy igazán heves siker volt!

NB II Észak-kelet Alsóház, 2. forduló:

Hevesi SE–DVSC SCHAEFFLER U21 22–44 (14–21)

DVSC: Bengi L.  – Szürös K. 2 (1), Vincze V. 2, Tóth P., Tóth N. 4 (1), Litschauer N. 6, Zákányi J. 4. Csere: Halinda V. (kapus), Pásztor G. 5, Keller P. 7, Kis R. 3 (1), Balog R. 3, Jeszenszki P. 4, Szinay S. 4, Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: A második félidei védekezésünk sokkal tudatosabb volt, ez volt a a győzelem kulcsa. Részcélokat tűztünk ki, amelyeket jelentős részben sikerült is teljesíteni!

Kiemelt partnereink