Döntőben a Szent József csapata!

A Hódosban rendezték meg a Diákolimpia országos elődöntőjét, amelyet a Szent József Gimnázium, zömében a DVSC Kézilabda Akadémia játékosaiból álló együttese nyert meg!

December 15-én, pénteken rendezték meg a V-VI. korcsoportos diákolimpia egyik országos elődöntőjét, amelyre a debreceni Szent József Gimnázium együttese megyei bajnokként kvalifikálta magát. A megyei második helyezett Irinyi József Gimnázium csapata a területi selejtezőt sikerrel vette, ám az orosházi országos elődöntő a végállomást jelentette számukra.

Az akadémistáinkkal felálló Szent József csapata a kisvárdai Besenyei György Gimnázium ellen játszotta az elődöntőt, és már az első perctől kezdve egyértelműsített fölényét, 8-0-s kezdéssel. A második félidőben is tudták tovább növelni előnyüket a debreceniek, végül 37-23-ra győztek, így bejutottak a döntőbe. A fináléban a Békéscsabával kerültek akadémistáink szembe, az első félidőben még tartották a lépést a Békés megyeiek. A második játékrészben sebességet váltottak a debreceniek és végül magabiztosan nyertek 24-15-re és jutottak be az országos döntőbe!

Gratulálunk a Szent József Gimnázium együttesének!

A Szent József Gimnázium csapatának tagjai az országos elődöntőben: Bengi Lili (kapus), Czene Petra, Csamangó Lili, Ferenczi Lili, Jeszenszki Petra, Kis Réka, Nagy Borbála, Nagy Hanna, Nagy Nóra, Papp Lara, Tóth Norina, Véniger Kata. Testnevelő: Jóga András.

Kiemelt partnereink