Dél-alföldi túrák előtt

Idegenben lép pályára U20-as és U18-as csapatunk is, előbbi csütörtökön Orosházán, utóbbi pénteken Deszken vendégeskedik.

Szeptember első hetében megkezdődtek az utánpótlás bajnokságok. Az előző évek U17 és U19 korosztályai helyett ettől az évtől a Magyar Kézilabda Szövetség értelmében U18-as és U20-as versenysorozatokban szerepelnek a csapatok. A lebonyolítás nem változott, keleti és nyugati csoportok vannak az első osztályban (a tavalyi 14-14-hez képest változás, hogy 12-12 csapattal) az első két-két együttes jut be a négyes döntőbe.

Szeptember 4-én U20-asaink a Vasast fogadták és már az első félidő közepére nagy előnyt építettek ki, 27-12-vel fordultak a csapatok. Könnyed, 44-31-es győzelemmel kezdték meg szereplésüket akadémistáink, akik csütörtökön 14:30-kor Orosházán folytatják a bajnokságot. Ellenfelünk Békéscsabán szenvedett háromgólos vereséget a nyitófordulóban.

U18-asaink is a Vasas ellen kezdték meg szereplésüket a bajnokságban, szintén egy jó első félidővel. Harminc perc játék után tizenegy góllal vezettek Győrvári Viktor tanítványai, 37-27 lett a végeredmény, magabiztosan gyűjtötték be a két pontot a mieink. Akadémistáink következő ellenfele a Deszki SC lesz, amely idén jutott fel a másodosztályból és rögtön egy szoros mérkőzést játszott az elsővonalban, a találkozó végül 29-26-os békéscsabai győzelmet hozott.

Az Orosházi KCE–DVSC SCHAEFFLER U20 I. osztályú mérkőzés helyszíne az orosházi Városi Sportcsarnok, a találkozó szeptember 12-én, 14:30-kor kezdődik. U18-asaink másnap, szeptember 13-án lépnek pályára a deszki sportcsarnokban 17 órai kezdettel.

Kiemelt partnereink