Cseri nagyon várja a visszatérést

Idén eddig egy NB I-es és egy NB I/B-s meccsen lépett pályára Csernyánszki Liliána. Fiatal irányítónknál szeptember elején diagnosztizáltak fáradásos törést, azóta tart a kényszerpihenője.

Cseri már nyáron az ifjúsági válogatott vb-felkészülése idején érzett fájdalmat a bal sípcsontjában, aztán a hazatérése után derült ki, hogy komoly sérülésről van szó. A diagnózis fáradásos törés.

„Már nagyon hiányoznak a meccsek, a labda, a játék – mondta Csernyánszki Liliána. – A kilencedik héten, múlt szerdán készült egy kontroll röntgenfelvétel, ez alapján csapatorvosunk, Bazsó Tamás megállapította, hogy a sérülés helye csontosodott, de még nem teljesen jött rendbe. Kondizom, futok, felsőtestre erősítek, illetve gyógytornászunkkal, Kerék Laurával a lábam megerősítésén dolgozunk. A doktor azt mondta, hogy ami fáj, azt ne csináljam, ne erőltessem. Sajnos a csapattal még nem gyakorolhatok együtt, pedig mennék edzeni, nagyon rossz, hogy nem kézilabdázhatok. A tizenkettedik héten lesz újabb röntgen, bízom benne, hogy akkor már minden rendben lesz és november végétől újra a többiekkel készülhetek!”

Kiemelt partnereink