Bronzért küzdhetünk

A NEKA együttese ellen vereséget szenvedett, így bronzért játszhat szombaton U19-es együttesünk.

Esélyhez méltóan, jobban kezdte a mérkőzést a NEKA, de egyébként is nagy tempóban indult a találkozó. Nagy Nóra átlövéseivel tartottuk a lépést, majd háromgólos előnyt építettek ki a balatonbogláriak. Balogh Rebeka lövésével zárkóztunk, majd át is vettük a vezetést, ám a félidő hátralévő részében nem sikerült közelebb férkőzni, két góllal vezetett a NEKA. A második játékrész elején meglépett ellenfelünk, ezt az előnyt pedig tovább is növelte. Nagy Nóra többször is mattolni tudta az ellenfél kapusait, ám a különbség csak tovább nőtt. Kilenc góllal nyert végül az esélyesebb, NB I-ben edződő játékosai révén magabiztos győzelmet aratott.

A mai mérkőzésen érvényesült a papírforma, holnap azonban vár még egy nagyon fontos mérkőzés akadémistáinkra, akik a bronzéremért mérkőznek meg a Dunaújvárossal!

U19 I. osztály, elődöntő, Szigetszentmiklós:

DVSC SCHAEFFLER–NEKA 22–31 (10–12)

DVSC: Lakatos R.  – Rácz P. 1, Ferenczi L., Poczetnyik D. 2, Fodor V. 1, Nagy N. 10 (1), Koczka L. Csere: Kovács N. (kapus), Kelemen D. 2, Balogh R. 2, Helm B. 3, Eszenyi G. Hermann Z. 1. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink