Belevágtak a munkába

Véget ért a jól megérdemelt pihenő, elkezdődött a munka a DVSC Kézilabda Akadémián. Négy új játékossal a fedélzeten az ifjúsági együttes a héten különböző felméréseken és pályateszteken vesz részt.

Július 14-én, reggel kilenc órakor gyűlt össze a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági együttesének fele a Corpus Fitnessben, ahol különböző fizikai felméréseket végeztek Suba Emese erőnléti edző vezetésével. A csapat másik része délután végezte el ugyanazon felméréseket, hiszen így sokkal gördülékenyebben folyt a munka. Az ifjúsági együtteshez négy új igazolás csatlakozott, Herman Zille Hanga beálló és Ináncsi Fruzsina jobbszélső Dabasról, Reszegi Eszter kapus Hajdúnánásról érkezett, Lakatos Petra legutóbb a NEKA-ban kézilabdázott. A tavalyi szezonhoz képest távozók is vannak: Barati Laura, Budai Fruzsina, Haja Dóra, Román Zsófia, Sápi Boglárka, Sápi Gréta, Szabó Dorina Napsugár és Tusz Viktória sem folytatja az akadémián. Minden távozónak sok sikert kívánunk!

Nem minden esetben volt természetes a felméréseken résztvevő lányok mosolya, hiszen a mai napon a maximális erő és az excentrikus izomerő vizsgálata folyt, a jó hangulat nem maradt el, a nyári élmények megosztása jókedvre derítette a társaság tagjait. Június 29. óta kiadott edzésterv alapján egyénileg is edzettek a lányok, így jó erőben érkeztek az első közös alkalomra. Ezen a héten kizárólag felmérések és pályatesztek lesznek a programban. Egy hiányzó volt, igaz ő igazoltan, Panyi Anna ugyanis a magyar ifjúsági válogatott tagjaként készül az U17-es Európa-bajnokságra. A Hódos felújítása miatt időszakosan a G4 Fitness csarnokában fognak edzeni a csapatok. A serdülő, illetve az U15-ös együttes a következő héten kezdi meg a felkészülést a 2021/2022-es szezonra.

A következő napokban több alkalommal is jelentkezünk képekkel és videókkal, továbbá interjúkkal is honlapunkon, illetve a DVSC Kézilabda Akadémia közösségi oldalain.

Kiemelt partnereink