Bajnokhoz méltóan

Bajnokhoz méltó teljesítményt nyújtott, százszázalékos mérleggel zárta az NB II Észak-keleti csoportját Kudor Kitti együttese!

Utolsó fordulójához érkezett az NB II. idei szezonja, a mérkőzés előtt már megszerezte az NB I B-s kvótát a DVSC SCHAEFFLER U22. Sajnos a bemelegítésnél megsérült Silye Nanda bokája, akinek ezúton is jobbulást kívánunk! A rossz előjel ellenére az utolsó mérkőzést bajnokhoz méltóan kezdték a lányok, öt perc után 5-0 volt az állás, az első három találatot Makó Zoé szerezte, Torda Vanessa pedig szó szerint lehúzta a rolót! Más sebességen kézilabdáztak a mieink, Fodor Vera a 12. percben már a 10. hazai gólt lőtte, ehhez három vendégtalálat társult. Élvezték akadémistáink a játékot, már negyedóra után tíz gólos előnyre tettek szert, nem is akármilyen találattal, Panyi Anna passzát a levegőben úszva értékesítette Csernyánszki Liliána, kínai figurából voltunk eredményesek. Egyre-másra jöttek a debreceni találatok, az első félidő végén tizennégy volt a különbség!

A második játékrészben sem változott a mérkőzés képe, Panyi Anna kezdte nagyon gólerősen ezt a játékrészt, négy perc alatt hármat vágott. Mindenki játéklehetőséget kapott, a második félidőben beszálló Kiss Laura találatával már húsz volt a különbség. Igazi örömjátékot mutattak be a mieink, Torda Vanessa mellett a másik két hálóőrt, Reszegi Esztert valamint Kovács Noémit is dicséret illeti teljesítménye miatt. A mérkőzés végére huszonhat gólos győzelem alakult ki, gond nélkül hozták a lányok az utolsó találkozót!

Huszonkét mérkőzésen huszonkét győzelmet aratott, százszázalékos teljesítményt nyújtott a DVSC SCHAEFFLER U22, ifjúsági és néhány serdülő korú játékosból álló együttese az NB II. Észak-keleti csoportjában! Teljesen megérdemelten nyerte meg a bajnokságot és – legjobb NB II-es bajnokként – szerzett NB I B-s kvótát! Ha egy mondat jut eszünkbe az idei szezonról, akkor ez lehet: Szép volt lányok!

NB II. bajnoki mérkőzés, 22. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U22–Juventus-Panoráma Hevesi SE 45–19 (22–8)

DVSC: Torda V. – Bákonyi L. 5, Kelemen D. 3, Lakatos P. 4, Panyi A. 5, Csernyánszki L. 5, Makó Z. 4. Csere: Reszegi E. (kapus), Fodor V. 4, Balogh R. 2, Tóth G. 3, Poczetnyik D. 3, Kiss L. 5 (1), Erdődi H. 2. Edző: Kudor Kitti.

Kiemelt partnereink