Az utolsó dobás idén

Az ötödik helyen álló PC Trade Szeged ellen zárja a 2021-es esztendőt Győrvári Viktor együttese a serdülő első osztályban.

Rendesen kicserélődött a serdülőcsapat a nyáron, a 2004-es születésűek immáron az ifjúságiak között játszhatnak, így sok új játékos csatlakozott az új edző, Győrvári Viktor által vezetett együtteshez. A lányok a fő bajnokságnak számító serdülő első osztályban nyolc győzelem mellett egy vereséget szenvedtek mindössze, kizárólag a Ferencváros tudta legyőzni a mieinket.

„Szerintem a szezon eddigi részében jól teljesített a csapat, függetlenül attól, hogy nem olyan rég óta játszunk együtt – értékelt File Csenge. – Haladunk a kitűzött céljaink felé! Minden edzésen, mérkőzésen fejlődünk, egyre jobbakká válunk, az új védekezési rendszer is javul.”

Nem vár könnyű zárás akadémistáinkra, hiszen a tabellán ötödik helyen lévő, csupán kétszer vereséget szenvedő PC Trade látogat a Hódosba.

„A Szeged ellen kemény mérkőzés vár ránk, nincs sok különbség a tabellán – állapította meg Csenge. – Ezt a találkozót meg kell nyerni ahhoz, hogy a hőn áhított célunkat, a Final Fourt elérjük.”

Csenge sok társához hasonlóan a nyáron érkezett a DVSC Kézilabda Akadémiára, méghozzá a Debreceni Sportiskolából. A szélső úgy érzi, hogy néhány hónap alatt is tudott fejlődni.

„Szerintem a lövéstechnikám sokat fejlődött, főleg az egyéni képzések segítségével – mondta el a villámgyors szélső. – Labdaszerzésekből nagyon sok indulásgólt tudunk szerezni, és a helyzeteinket is jól kihasználjuk. Védekezésben kell még a legtöbbet fejlődni, pláne, hogy ez egy újfajta védekezési rendszert használunk.”

A DVSC SCHAEFFLER–PC Trade Szeged serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést december 1-én rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 14 órai kezdettel. A nézők a Kassai út felőli főbejáratnál léphetnek be a csarnokba, kapunyitás 13:30-kor.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink