Az MTK következik

Fővárosi rivális, az MTK ellen lép pályára Győrvári Viktor együttese hazai pályán a serdülő első osztály nyolcadik fordulójában.

Jelentősen átalakult a serdülők csapata, sok, 2006-ös születésű játékos érkezett a helyi sportiskolából. A fiatal keret ellenére jól szerepelnek a bajnokságban Győrvári Viktor tanítványai, egyedül a Ferencváros ellen szenvedtek vereséget.

„A beilleszkedés elég könnyen ment, mivel többen érkeztünk a Debreceni Sportiskolából, de azon játékosok is nagyon befogadóak voltak, akik már tavaly is itt játszottak – mondta el Solymosi Zsófi, aki kitért a csapat teljesítményére is. – Az új védekezési rendszerhez egy kicsit nehezebb volt hozzászokni, de ahogy haladunk előre az időben, egyre jobban megy, így a csapat is jobban teljesít.”

Győzelmi esélyekkel lépnek pályára a mieink az MTK elleni találkozón, a vendégek, bár több szoros mérkőzést is játszottak, még nem szereztek pontot a bajnokságban.

„Szerintem nagyon jó esélyeink vannak, mivel egy nagyon összetartó csapat vagyunk – mondta el az átlövő. – A legfontosabb, hogy a védekezésünk összeálljon.”

Zsófi rendszerese tagja immáron a magyar serdülő válogatottnak is, több összetartáson vett részt.

„Nagyon örülök ennek a válogatott meghívónak, ami az elején kissé meglepő is volt számomra – vallotta be Zsófi. – Természetesen ez nagy motivációt ad a mindennapokban!”

A DVSC Kézilabda Akadémia idén csatlakozik a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének csokigyűjtő akciójához, melynek célja, hogy szebbé tegye nehéz sorsú gyermekek ünnepét. Aki teheti, hozzon a szombati utánpótlás-mérkőzésekre (MTK elleni serdülő vagy ifjúsági első osztályú találkozók) vagy a DVSC SCHAEFFLER–Magura Cisnadie Európa Liga találkozóra egy tábla csokit és dobja be a bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokba!

A DVSC SCHAEFFLER–MTK Budapest ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzés november 13-án 13 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink